Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå..

Helloj på er alla!
Har inte bloggat på ett tag eftersom det har varit ganska mycket i skolan nu första veckan. Igår stod jag t.ex. i skolcafeterian hela dagen och var lagom trött efter det. Hade även mitt livs första gitarrlektion vilket var superroligt! Är självlärd på både gitarr och piano så det ska bli kul och intressant att lära sig lite nya sätt att kompa på. Ser fram mot fredagen då jag har både sånglektion (med en ny lärare eftersom min förra är mammaledig) och kör!

Idag fikade jag med Molly på stan efter skolan. Vi går inte i samma klass längre så vi behövde catcha up lite! haha! Det blev en del shopping också för min del.. var lite sur över en kofta som jag väntat med att köpa i en vecka nu, såklart var den slutsåld i varenda H&M butik! Kom i stället hem med ett linne, en tröja och en ring. (Vet att du kommer läsa detta Molly.. Köpte när du hade gått hem!) Lite impulsköp om man säger så.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva.. är ledig imorgon eftersom det är "Donneronsdag" Älskar min skola! Ska bland annat hinna med att kolla över mina bilder och se vilka som jag ska skicka in för framkallning. Ganska ballt!

Ha det gött!

Kram! ♥

Loved by you

Sötkusinerna från Spanien var på besök! Åt bullar och spelade kort. Resten förklarar bilderna!

Kram! ♥

11 år och poet

Hej på er!
Lite nervös inför skolstarten imorgon.. kommer nog inte bli så mycket sömn för min del inatt om jag känner mig själv rätt. Kommer ligga och stressa upp mig på småsaker som inte alls är nödvändigt att tänka på men ska försöka ta saker som det kommer från och med nu. (yeah right?) Annars är det bara bra! Har haft världens slappardag men lyckades för en gångs skull städa mitt rum! Bra gjort för att vara mig! Hittade även en gammal bok, ni vet en sådan där rosa fluffig sak, som jag skrivit dikter i vid elva års ålder. Riktigt roligt att läsa! Ska ge er ett litet smakprov!

"När han står framför mig känns det som vindarna vänt håll. Om det skär sig spelar ingen roll, för han är    alltid på min sida." - Hanna, Lördagen den 12/3-05

"Du är den sötaste jag sett. När jag ser dig blir allting rätt. Det bubblar varmt i min kropp, av kärlek och hopp. Du tror inte att jag ser, när du i hemlighet ler, när ingen annan ser. Du är inte BARA, för du är vackrare än någon annan kan vara." Hanna, Torsdagen den 12/10-06

Kram! ♥

Follow that smileHej!
Ska börja med att säga att det var riktigt roligt på Liseberg i förrgår! Det var en fin dag med trevligt sällskap, perfekt helt enkelt! Ett bra slut på sommarlovet! Börjar skolan på måndag och insåg igår att det var exakt ett år sedan som jag började i ettan.. lite skrämmande vad tiden går fort. Detta året kommer definitivt bli det segaste av gymnasieåren eftersom ingenting är nytt (kanske möjligtvis ett fåtal nya kurser) som det var i ettan och man har inte en student att sträva mot som man har i trean. Så detta året kommer absolut bli det segaste. Jag hade behövt köpa mig lite nya skolsaker som till exempel pennor och en ny almanacka.. får väl fjäska med någon snäll kompis som kan följa med mig och skaffa dessa saker.

Inspelningen går fortfarande inte framåt.. hände något i programmet så det kan hända att jag måste börja om från början.. har inte mina gitarrer hemma heller som jag hade velat ha. Vi får se hur det går!

Kram! ♥

I give you the moon if I couldÅker snart till Liseberg med Olivia, hennes kille och hans kompis! Ska bli roligt eftersom jag inte varit där på flera år även om jag bor nära. Eller ja, har varit där på konserter och liknande men inte för åkattraktionernas skull. Gick inget vidare bra med inspelningen igår eftersom jag inte var hemma. Spenderade hela dagen tillsammans med Molly, först bio sedan en promenad inne på Liseberg! Bridesmaids var inte lika bra som den förväntades vara och är inte en film som jag skulle se igen! Ni får ha en bra dag!

kram ♥

Härliga sommar var tog du vägen? Gotland 2011

Every moment that is stolen, it can never be replaced

Idag har jag ägnat hela dagen lång åt att spela in min senaste låt! Blev inte riktigt färdig men imorgon ska den allt bli klar! Sedan skall den publiceras! Kröp precis ner under mitt varma täcke och ska nu ägna min tid åt att kolla på Andra Avenyn som jag började på igår och imorgon blir det förhoppningsvis bio med Molly om vi får tag i några biljetter!

Kram! ♥

I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between

Foto från fotograferingen med Rebecka!

Kram! ♥

Medeltidsfestivalen i Visby

Borta bra men hemma bästNu är jag hemma! Det var helt underbart fint på Gotland och jag skulle gärna åka dit igen någon gång om jag fick chansen. Vi gjorde massor av mysiga utflykter under veckan och var bland annat på en dagstur till Fårö där vi badade på en strand med kritvit sand (inte meningen att det skulle rimma) och grillade bland raukarna. Vi var även i Visby där den årliga medeltidsveckan hade invigning. Jag hade såklart med mig kameran dit och tog en del fina bilder som jag snart lägger upp här på bloggen! Är jätteglad över att fått följa med på denna resa! Tack familjen Stålbrand!

kram! ♥

Frida

Kom på att jag lovade att lägga ut bilderna jag tog på Frida så här kommer de! Har inte orkat redigera plus att min dator krånglar så ni får helt enkelt nöja er med oredigerade bilder.. tycker faktiskt att de blev rätt så fina även om jag inte tyckte att vädret var det bästa att fota i då ljuset gjorde skarpa skuggor i ansiktet. Jag och Frida sprang runt i skogen ett tag för att försöka hitta den perfekta fotoplatsen och hittade tillslut en punkt där det var lite skugga!

Kram! ♥Hejdå på ett tag!

Sitter och väntar på att Rebecka ska höra av sig så att jag kan lämna mina saker hos henne inför morgondagens resa då det bär av till Gotland!! Är där i  drygt en vecka så ni får försöka klara er utan mig! Ha det så jättebra så hörs vi om ett tag! Ska försöka ta tag i mitt liv lite efter resan och träffa kompisar och leva! Får se hur det går!

kram! ♥

RSS 2.0