Gott nytt år!

Hej på er!!
Eftersom året går mot sitt slut tänkte jag sammanfatta lite. Måste säga att det har varit ett fantastiskt år. Är otroligt tacksam och glad över att ha så fina vänner. Dock har några kommit och gått men andra kommit närmare och blivit ytterst betydelsefulla! KÄRLEK.

Har fikat - för mycket.
Färgat håret - några gånger.
Träffat underbara människor - en del
Haft roligt -Hela tiden!

Summering i bildform kommer


Jul Jul Strålande Jul

Nu bär det av till landet för att fira julen, säger därför god jul i förväg! Hoppas att ni får det fint med klappar och mat. Måste också meddela att min dator fortfarande krånglar trots inlämning, men den börjar repa sig. Kommer inte heller kunna blogga från landet då vi inte har internet tillgängligt. Ni kommer därför inte höra något från mig innan nyår.

Jag önskar er alla en trevlig jul!

Kram Hanna


Do they know it´s christmas time at all

Min dator är tillbaka och snabbare än vad den någonsin varit. Jag är så lycklig just nu ska ni veta! Äntligen en stor och egen dator! I morgon kan jag därför sätta mig och redigera lite bilder som jag har på lager. Bland annat bilder på konsert och lucia som tagits nu i december. Har även tänkt att börja på en uppsats som ska vara färdig innan vecka tre då betygen sätts. Men det ser ljust ut! Idag har försökt att ändra lite på designen på bloggen men det är svårare än man kan tro, speciellt när man inte är så kunnig i just detta. Är därför inga stora och drastiska förändringar som ni kanske märker men bland annat bredden ska vara större.

Nu ska ni se att mobilbloggandet upphör och riktiga inlägg tar dess plats för nu ska det bannemig bloggas. Nu är det ju trots allt jullov!

Kram ♥

När ljuset har brunnit ut

Idag var sista luciauppträdandet. Säger detta med en klump i halsen och ett tungt hjärta. Kommer sakna alla så fruktansvärt mycket då vi har träffats nästan varje dag i en månad och övat i tre. Har varit en jätterolig upplevelse och jag har fått möjligheten att träffa underbart fina människor som jag inte släpper i första taget! Kärlek till er!

Kram

Bilden på mig är tagen av Rebecka (rebeckasfoto.blogg.se)


A christmas carol

Var är snön?
Förra året låg den så fint på marken under julens ledighet. Då klagade man på kyla och stora mängder av snö, nu klagar man på regniga dagar. Hellre snö än regn enligt mitt tycke. Idag var man uppe innan tuppen eftersom det är lucia. Första uppträdandet ägde rum runt kvart i sju, sju tiden vilket betydde att jag var tvungen att kliva upp klockan fem. Inga större problem faktiskt. Under dagen lussade vi på ålderdomshem och företag runt om i kommunen och jag tror att vi kom upp i ca. 15 st eller fler. Det gick jättebra och jag gillar verkligen vår lilla grupp. Vilka härliga människor! Även om Lucia är förbi så är det inte över än. Imorgon har vi en större konsert i Starrkärrkyrka och ytterligare en på torsdag i Surte. Så om ni har vägarna förbi så titta in en stund. Till helgen har vi lite uppträdanden också, bl.a. ett på lördag 07:30. Samma eftermiddag/kväll ska jag även sjunga på ett event i skolan. Det är mycket nu, men jag tar igen ledigheten på lovet som inte är långt borta nu.

Kram ♥ 



Himlen i min famn

Hej på er, nu var det ett tag sedan ni hörde något från mig! Ville bara tala om att luciakröningen ägde rum igår och det var fint på alla sätt och vis! Jag blev inte Lucia (vilken lättnad!) men lika glad är jag för det. Malin blev den lyckliga vinnaren om man nu såg det som en tävling. Blev lite jobbigt där en stund då jag försökte hålla tillbaka tårarna samtidigt som vi sjöng. Blev så glad för hennes skull eftersom hon verkligen ville detta!!

Ja, det var bara det jag hade att komma med. Imorgon bär det av på nya äventyr då vi ska sjunga för kommunfullmäktige!

Kram!


When I tell my love goodbye

Jag vet att jag lovat er ett extremt bra inlägg men jag lägger det på hyllan ett tag då jag har väldigt mycket för mig just nu, både i lucian och i skolan. Annars är det ganska bra. Luciakröningen äger rum på lördag eftermiddag och jag har därför en del låtar och texter att öva in inför det, tänker göra det i morgon innan idol-finalen. Hade förövrigt konsert igår med ensemblen. Det gick faktiskt bra men jag känner att jag kunde gjort mer än vad jag gjorde (scenspråk mm) men det får bli till nästa konsert.

Mitt i all denna stress känner jag en längtan till julafton. Har dock lite panik då jag inte vet när jag ska hinna leta efter julklappar. Har absolut ingen aning om vad jag ska ge till de få som jag ger klappar till och vill komma på något roligt i år. Är det inte det bästa med julen när man ser någon skina upp då den ser paketets innehåll? Det tycker jag iaf. Julklappar till mig är inte så värst viktigt men jag uppskattar dem såklart!

Kom precis på att jag har glömt öppna de senaste luckorna i chokladkalendern, KATASTROF! Haha, då får jag lite mer att smaska på i morgon. Ska även kolla in julkalendern. Den verkar lite mysig i år!

Kram

Vad är en bal på slottet om inte alldeles underbar

Ännu en dag med lucia. Gick mycket bra idag och jag måste säga att jag älskar vår lilla grupp! I skolan hade vi naturkunskap och ja, bilden säger det mesta. Visst ser vi smarta och lyckliga ut? Nu ska jag egentligen plugga matte men är inte alls sugen på det. Men måste man så måste man.

Hade även årets roligaste redovisning idag då vi spelade upp vår spanskafilm!

Kram


Om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig

Får skjuta upp det efterlängtade inlägget en dag eller två eftersom jag inte varit hemma på hela dagen. Luciagruppen sjöng på marknaden idag samt i en näraliggande kyrka. Åkte sedan hem till min farbror tillsammans med familjen och stora delar av släkten för att äta en god middag. Nu måste jag plugga lite inför en redovisning jag har imorgon.

Hoppas ni mår bra!
Kram Hanna


När det lider mot jul

Bilder från dagens uppträdande
Kram


Lucia är här

På väg till dagens första luciauppträdande! Vi ska stå ute på torget och sjunga i detta fantastiska väder. Snacka om singing in the rain.

Kram


Howdy

Träffade min fina vän Molly efter skolan! Åååhåhå vad jag gillar dig! Kram


Back to december all the time

Hej! Första december idag! Två av många luciaframträdanden är avklarade och jag kände att det inte alls gick som jag hoppats, dvs. att min röst levde sitt egna lilla liv. Men bättre lycka nästa gång eller vad säger man. På lördag gäller det igen då vi "lussar" på Ale torg och på söndag blir det julmarknad för hela slanten. Såhär roligt har jag det framöver. Lucia nästan varje dag.

På onsdag har jag ensemblekonsert i skolan vilket ska bli roligt eftersom vi inte haft det än. (denna termin) Ska spela två låtar med min egen ensemble och köra med två andra tjejer bakom en annan. Spelar ett litet pianosolo på en av låtarna också och jag hoppas verkligen att jag sätter det tills på onsdag för idag var vi inte vänner jag och pianot.

Hoppas ni mår bra och kul att ni orkar/har tålamod att fortsätta följa min glest, uppdaterade blogg. Inläggen jag gör är inte så värst intressanta heller men jag jobbar på det! Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Måste gå upp tidigare för att öva på sångläxan som jag slarvat med denna veckan.

Ps. Låter verkligen som världens slappaste tjej men så är inte läget. Har tvärtemot tagit på mig lite för mycket saker för tillfället och vissa blir därför halvdant gjorda.
kram

RSS 2.0