Åååh!

Jo det e ju så att vissa dagar är lite bättre än andra.. denna var av den lite sämre sorten :/ Det har egentligen inte hänt något särskilt utan jag har bara känt mig allmänt trött och hängig.. får hoppas att det blir bättre imorgon! Kan det inte bli varmare snart så att man kan vara ute och fota osv. ? åh...
I fredags hände det iaf lite roliga grejer. Träffade mina närmaste kompisar på stan och vi fastnade på ett mysigt café och satt där i några timmar, myyys! ♥

Kram!

(Har absolut inga bilder som jag har lust att lägga upp, så ni får nöja er med text i detta inlägget :/ )

I rather be with you

För första gången på väldigt länge sitter jag nu och spelar in några goa låtar! Det är ju värt att använda den dyra inspelningsutrustningen som jag köpte tänkte jag! ;) Det har blivit en del lyckade resultat nu men orkar inte mer. Ska nog gå ut och se vad familjen sysslar med och kanske sätta mig en stund och glo på något roligt på tv? jaja iaf, är väldigt glad idag.. hade sådant där mitterminssamtal i kursen samhällskunskap A och fick reda på att jag antagligen kommer att få MVG som slutbetyg om jag fortsätter som jag gör - glad tjej! Måste bara hålla det här nu för jag vill ha mitt MVG! ;)

Detta var ett hyfsat onödigt inlägg men jaja..

Kram! ♥

Woho!
Sitter just nu på golvet i mitt lilla rum och lyssnar på en låt som vi ska spela i ensamblen.. vi ska även uppträda med den! ;) Känns kul att man fick vara med och bestämma låten :D

She's got you high - Mumm-ra .. Lyssna gärna!


Övade jättemycket på min sångläxa denna veckan och det lönade sig verkligen! Klarade låten och fick beröm av min sånglärare/pedagog + att jag klarade ta toner som jag aldrig klarat förut. Övning ger färdighet! Roligt att känna att man har utvecklats :) Tumme upp!

Kram!

Put on a big smile!Här är en utav bilderna som jag tog på min fina vän Rebecka! ♥
Kom på en liten konstig grej igår.. började fundera på varför jag inte valde foto som inriktning på gymnasiet? Det är ju verkligen jätteroligt! Men jag ska inte klaga, trivs superbra med musikinriktning, men tänk om..

Kram!

It's a sunny day

Grym dag idag! Åkte hem till en kompis i förmiddags och fotade profilbilder tillsammans med henne. Det var väldigt roligt och jag fick dessutom vara med när hon redigerade bilderna. :) Kul att fota någon annan som inte är min lillasyster också (som jag vanligtvis brukar fota) gött med lite variation! Ska snart lägga mig så detta blir inget långt inlägg. Ha en grym helg! Slänger nog upp några utav de bilder vi tog.. fast inte ikväll!

Godnatt!

"One line can change a story
So sometimes let the line just be unsaid"
Chocolate is a girls best friendDagens sysselsättning! ;)

One way or another

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag tänkte att jag var tvungen. Fick en känsla av att mitt första inlägg också skulle bli mitt sista.. men det hoppas jag inte. Har som sagt inte riktigt kommit in i bloggandet än.
Det e lov nu så det händer inte så jätte mycket i mitt liv just nu som jag har lust att dela med mig av men jag hittar förhoppningsvis något roligt att skriva om lite senare i veckan.
Kände att jag längtar otroligt mycket efter sommarn igår också då jag köpte mig en midsommar klänning! Tihi! :D

Ha det gött! :) 

Bara för att jag inte är som alla andra.. eller?Hej hopp! Sitter här i mörkret och försöker förstå mig på funktionen med en blogg.. måste säga att det går sådär. :/ Detta är min första (förutom en "musik blogg" som jag har tillsammans med en kompis) och jag ska försöka uppdatera denna så mycket som möjligt men jag kan inget lova. Om ca. 5 min står kl. 12 och det e alla hjärtans dag! Den ska spenderas på stan med min söta lillasyster ♥ hej så länge!

Slänger upp en liten mysbild när jag ändå håller på! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0