Crash boom bang

Hej på er!
Sitter uppe hos mormor och har lagt beslag på hennes internet, hehe. Kände behov av att blogga då ni kanske märkt att jag inte gjort det på ett tag. Här på landet har det hänt en del roliga saker de senaste dagarna. Har bland annat varit på marknad den här veckan och i morgon ska vi ta en dagsutflykt till havet och hälsa på en av mammas kompisar. (och bättra på solbrännan lite) En mindre roligt sak som har hänt är att min dator krånglar ännu en gång och behöver antagligen lämnas in för reparation.. inte så bra timing eftersom jag har planerat att ha med den till Gotland på torsdag så jag kan redigera bilderna jag tar där. Men får antagligen släpa med mig min systers dator istället. På tal om min syster har jag tagit lite bilder på henne som jag blev väldigt nöjd med, kan dock inte visa dem nu eftersom jag inte har min kamera med mig här hos mormor men bilderna kommer senare. (Efter Gotland) Jag har inte så mycket mer att säga för tillfället men jag ville bara att ni skulle veta att jag inte lagt av med bloggandet helt!

kram! ♥

when summer takes off

Hej på er!

Nu bär det snart av till landet där resten av sommarlovet kommer att spenderas, eller åtminstone tre veckor då jag åker till Gotland med Rebecka sedan. Kommer inte att ha någon som helst tillgång till internet så kommer inte kunna uppdatera min blogg på ett tag men jag lovar att jag bjuder på lite nytagna bilder när jag kommer hem. De närmaste dagarna kommer vi ha gäster hos oss på landet och det kommer att bli riktigt mysigt. Hoppas även att min fina kompis Molly tittar förbi en sväng!

Ha en underbar sommar, det kommer jag att ha! Nu står packning på "att göra listan" sköt om er!

kram! ♥


Fina Beckis!

Här kommer lite mer bilder från fotograferingen med Rebecka! Inte lika bra som den förra jag lade upp men jag gillar dem ändå! Som sagt är jag ett stort fan av svart/vita bilder.. går knappast att missa!

Kram! ♥

Rosalie


Jobbar på en ny låt! Har stått still lite med låtskrivandet ett tag men nu är jag igång igen! Den heter "Rosalie" och är så klart som färdig men kan dock inte spela in den eftersom gitarren jag använder vid inspelning just nu är på landet! Så jag får vänta med det, kanske är bra för då hinner man göra ändringar om det behövs.

Kram! ♥

This is Rebecka
Nu har jag äntligen redigerat alla bilder från förra fotograferingen! Blev riktigt nöjd med denna faktiskt! Detta är alltså Rebecka! (Ni har sett henne på bloggen förut) Imorgon ska vi gå på premiären av den sista Harry Potter filmen, kommer bli kul!

Kram! ♥

Rolling in the deep

Radarparet Hanna och Linnéa ska om några minuter cykla för sista gången till våra sommarjobb! Sista dagen idag och sen blir det sommarlov på riktigt! Jobbet har varit riktigt toppen och jag tycker att vi har klarat det galant! Vi har visserligen inte tagit studenten men "FYFAN VAD VI ÄR BRA!"

Beauty

Hej hopp!
I fredags blev det en efterlängtad grillkväll ändå även fast vi inte blev så många. Vi grillade, pratade och myste med fet mat höhö! Träffade även Rebecka i söndags för en fotografering. Var meningen att vi skulle ta lite bilder på henne till en ny header (till hennes blogg) men det slutade med att jag gjorde en liten beautyshoot på henne. Hon låg på marken och bilderna blev kanon då kontrasterna mellan hennes röda hår och det gröna, somriga gräset lyste upp bilden. Har dock inte lagt in dem i datorn än men ska visa er när de är redigerade och klara! Gjorde precis lite kladdkaksmuffins som jag ska mumsa i mig.. sen blir det grillning hos farbror!

kram! ♥

RSS 2.0