Alltid på väg men ingen vet var

Känner pressen på mig nu när jag ska hitta på ett finfint inlägg till er innan veckan är över. Vad kan man tänkas hitta på? Kanske bildbomb, kanske video. Vi får se! Det blir en lika stor överraskning för mig som det blir för er.

Morgondagen blir en stressig dag då jag bland annat ska repa med två ensembler(ar?) , göra färdigt spanska arbetet samt delta i sista luciaövningen innan konserten som är på torsdag. Hur ska detta gå till?

Hoppas att er dag har varit fin
Kram Hanna


What about now

Håll ut! I slutet av veckan kommer det ett storslaget inlägg, det har jag ju trots allt lovat er. Kommer även att få låna en dator av min kära mormor och då ska ni minsann få se på maken! Så behåll ditt tålamod på topp för nu är jag på gång!


Lady stardust

Bloggandet är inte på topp just nu som ni kanske märker. Har som sagt börjat twittra (hannacbg) vilket är lite lättare då jag kan göra det på mobilen eftersom att jag inte har någon dator för tillfället. Jag kan blogga också men inläggen blir så dåliga. Saknar min dator.

Har spenderat kvällen framför min stationära dator. Spelade in lite covers och ett fåtal egna låtar, tycker dock inte att de blev så värst bra. Men, men.

Hoppas att ni har det bra. Jag lovar er att det snart kommer ett riktigt inlägg med bilder och liknande, så håll ögonen öppna!

Puss & kram


You can go your own way

Har härmed skaffat twitter! Följ mig om ni vill: hannacbg

Kram


How come you never go there

Äter popcorn, kollar film och njuter av livet. En ledig onsdag kan knappast spenderas bättre än såhär.

Kram


Alla trummor och trumpeter, alla sagor, alla under allt på en och samma gångVille bara tala om att kemiprovet jag hade idag gick bra! Mer har jag egentligen inte att säga om jag ska vara ärlig. Oerhört bittra människor på bussen idag, alltid trevligt..

Love, Live, Laugh


Hanna

Oh happy days

Är det inte trevligt med kemiprov? Nej, inte det minsta kan jag lova! Den här veckan har det varit mycket som ni kanske förstått om ni läste inlägget där jag rabblade upp mina läxor. Har därför inte haft tid till att skriva här.

Känner att bloggen blivit väldigt tråkig nu på senare dar' och jag borde publicera fler bilder men det är lite svårt eftersom jag för tillfället inte har någon dator. (förutom min systers som oftast är upptagen)

Hoppas att ni har det fint!
Kram


Rebecka


Ville bara säga hej

Hej alla fina där ute! Igår fotades det med Rebecka vilket var kallt men roligt! Senare på kvällen var jag, Frida, mamma och mormor på operan och såg på musikalen West side story, mysigt! Glömde säga att jag hade några kompisar hemma hos mig i lördags på lite mys, fyfan vad ni är bra rent ut sagt!! Ni ska bara veta hur fina vänner jag har! Åhåhå kärlek till er! (menar såklart er som inte var hos mig i lördags också)

Idag har jag tagit tag i lite plugg som jag skjutit på i veckor. Ska sluta med det, jag lovar.

Puss


Why can't I breathe whenever I think about you
Hade lite roligt med smink och kamera för en stund sedan. Mitt nya kamerastativ kom också till användning! Trivs ändå bättre bakom kameran än framför men någon gång måste man ändå fota sig själv. På söndag blir det en efterlängtad fotografering med fina Rebecka, ska bli så roligt! Det var ett tag sedan nu.

Nu ska jag ta tag i läxorna så att jag inte får så mycket att göra nästa vecka då vi har Gemuprov, (Gehör och musiklära) redovisning i engelskan, examination/konferens i Nuko (nutida konst) samt gitarr och sångläxa!

Hoppas ni mår bra
Kram


Sweet rose

Lite småsaker från dagens Ullaredresa! köpte också lite kläder, en kameraväska, en vanlig väska och en jacka. Ganska lyckad dag. Trodde inte att förra gångens resa till Gekås kunde toppas då man sprang på Ullared-Morgan men det kunde den tydligen. Denna gången dök Ola-Conny upp från ingenstans bland hyllorna fyllda med nutella. Lite som gubben i lådan kan man tänka sig, haha! Nejdå men roligt att se honom var det allt! Vi såg nog lite knasiga ut när vi låtsades ha ett stort intresse för sesamkakor för tillfället samtidigt som vi spanade efter "kändisen".

ha det gött så hörs vi i morgon!
Kram


Höstkänslor
Onsdagens festmåltid

Myser till det ordentligt nu på höstlovet med en trevlig onsdagsmiddag till mig och min kära syster. Måste erkänna att jag är ganska bra på det där med matlagning!

Ha en fin onsdag!
Puss


RSS 2.0