Don't go away, I'll wait for you


Jaa ett nytt inlägg!! kanske ni tänker nu(?) Inte vet jag men det är vad jag intalar mig. De blir bara färre och färre de där uppdateringarna men jag ska verkligen försöka ändra på det och börja blogga regelbundet. Det är väldigt mycket i skolan just nu som kräver mycket tid och då hinner jag inte alltid med annat. Har även luciaaträningar nu för tiden!

I helgen blir det mycket plugg men ska också fira farmor som fyller 65!

Hoppas ni får en fin helg och en trevlig fredagskväll! Själv ska jag parkera mig i soffan framför Idol.

Kram! ♥

It's you and me to the end of time


Hejhej!
Förlåt att jag inte har skrivit någonting på ett tag, får lite dåligt samvete. Har haft fullt upp med läxor och liknande och har inte direkt känt för att blogga. Men nu är jag i alla fall helt frisk och på topp! Jag ska försöka sammanfatta det roliga som har hänt de senaste dagarna för er! I fredags gick jag och Molly och fikade efter skolan och det blev därmed lite shopping också. Fick även reda på att jag kommit med i årets luciatrupp inom kommunen, vilket ska bli jätteroligt! I lördags mötte jag upp fyra underbara tjejer för att först handla mat som vi sedan skulle tillaga och mysa med hemma hos mig. (bilden ovan) Det blev mycket skvaller och skratt och kvällen var fin på alla sätt och vis. Molly, som var en av de fyra tjejerna stannade hos mig över natten och det var supermysigt! 

Nu har jag nog lyckats sammanfatta helgen i sin helhet, och som ni förstår var den väldigt bra!
Hoppas att ni hade en fin helg!
Kram ♥

Dagens musiktips (kommer antagligen bli en engångsförteelse dock):                            Many of horror - Biffy Clyro

Ni frågar, jag svarar


Det är många som undrar om min syster, Frida har en blogg så jag klargör här och nu att det har hon! Den heter fridajgranath.blogspot.com. Check it out!

Kram! ♥

Ps. Utställningen var faktiskt tråkigare än förväntat! Men kanelbullen jag åt innan var väldigt god! Ds.

We're going through changes



Ska ta mig in till stan nu för att gå på konstutställningen. Kan inte säga att jag ser fram emot det men ska fika först, och det är ju trevligt! Annars mår jag bättre idag men hostan har blivit värre. Känner att bloggen har blivit lite deppig men det ska det ändras på, det lovar jag!

Ha en fin dag!
Kram ♥

Där älvorna dansar dit längtar jag jämt

Blev ingen vidare uppdatering idag men jag ska bara tala om att jag lever! I morgon måste jag till "skolan" hur jag än mår. Klassen i nutida konst ska nämligen på en utställning som man måste gå på för att få betyget G i kursen, alltså betygsgrundande. Lite trist men man kan inte annat än masa sig ur sängen och ta sig dit. Det är dock inte förrän halv fyra så jag har lite tid på mig att piggna till. Onsdagen är ju en lektionsfri dag också så jag missar inga lektioner på förmiddagen vilket är bra.

Hoppas att ni har det bra!

Kram Hanna!

FRIDA



Hon är allt bra fin den där Frida! Har inte så mycket att göra så jag redigerade lite bilder och så hittade jag denna i ett utav albumen. Vad glad jag blev! Hade mest av allt velat sätta mig ner med gitarren i famnen och fortsätta skriva på min låt men det mår halsen inte riktigt bra av i denna stund. Vad ska man hitta på i stället då? Jo, kanske sätta på en mysig film och bädda ner sig i soffan med en gosig filt? (mycket prat om den där gosiga/mysiga/tjocka filten på denna blogg) Låter bra!

To dream is not to pretend



Hej!
Har inte så mycket att skriva nu eftersom jag ligger hemma och är sjuk. Jag antar att ni inte vill veta in i minsta detalj hur mycket jag hostar och snorar. Har jag rätt? Ska försöka ta tag i matteläxan som jag har tills i morgon lite senare. Jag brukar vanligtvis gilla matte men när det kommer till algebra och andragradsekvationer förstår jag verkligen inte logiken i det hela.

Nu ska bara veta hur glad jag blir när ni kommenterar mina inlägg! Fortsätt med det!

Kram ♥

Still everything's so far away

Hej på er!
Idag känner jag mig lite krasslig. Det ringer i öronen, huvudet pulserar, halsen ömmar och näsan rinner! Inte roligt ska jag säga er. Blir till att lägga sig tidigt ikväll och hoppas på förbättring. Hoppas att ni inte mår som jag.

Kram!

Give me a chance to hold on, give me something to hold on to


Foto: Rebecka Stålbrand - www.rebeckasfoto.blogg.se

Idag har jag hunnit med mycket! Har bland annat bytt strängar på två av mina tre gitarrer, övningskört, börjat på en ny låt och hämtat de framkallade bilderna hos Rebecka! Här är några utav dem:





Hoppas att ni har haft en bra lördag!

Kram!

Like a bridge over troubled water


I'm on your side
When times get rough
And friends just can't be found
Like a bridge over troubled water
I will lay me down
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.

You're the only song I want to hear


(man bara måste gilla webbkamrabilder!)
Regnet slår mot rutan och jag ligger i min säng insvept i en tjock och gosig filt, med musik i öronen, redo att redigera min ipodspellista! Låter ganska bra va (?) förutom att det är väldigt kallt i rummet. Annars har dagen varit bra men lång. Är förövrigt färdig med redigering och sortering av bilderna jag tog på min kompis i fredags men de får av vissa skäl inte publiceras på bloggen och det måste respekteras. I morgon blir det som vanligt en "läxdag". Jag vet att man inte ska skjuta upp dem men det händer alltid ändå. Måste tänka lite mer på vad som ska prioriteras!

Ha det underbart!
Kram! ♥

Photographs and memories

I morgon skall här fotas! Har övertalat en kompis till en liten porträttfotografering som ska äga rum efter skolan i morgon eftermiddag och jag är peppad till tusen! Åh vad roligt det ska bli! Har aldrig fotat henne förut så det blir kul med ett nytt ansikte i fotoalbumet. Vad jag har sett ska det bli fint väder så jag hoppas att det stämmer.

Ta hand om er!

Kram ♥




Make it a better place



Hej!
Pluggdagen är här med avklarad och den har varit riktigt jobbig! Hade en uppsats i nutida konst att skriva, visserligen bara en kort recension på 15 raden men ändå knepig att få ihop. Jobbigt att skriva när man har en gräns man inte får "passera". Hade även en engelskatext att läsa och sammanfatta som innehöll väldigt svåra ord! Jag fick översätta hela för att förstå hur allt hängde ihop annars var det omöjligt att förstå! (ska redovisas imorgon) Skulle också hinna plugga in en låttext inför morgondagens ensemble!

Nu dör snart datorn så godnatt!

Try to figure me out

Hej hopp!
Idag var det simning som stod på idrottsschemat så vi var i Lundbybadet och övade på att crawla hela lektionen. Gick ganska bra om man bortser från alla "kallsupar" och hostattackerna som tillkom med suparna, haha. Annars gick det som sagt bra. Dock lite svårt att få in andningen när man har huvudet under vattnet hela tiden. Imorgon är jag ledig men har en del läxor att ta tag i så det kommer nog inte bli så mycket tid över till att göra annat. Det är lite trist men vad ska man göra?

Kram!

Goodnight sweetheart well it's time to go..



Längtar efter alla vackra färger och ljus som snart kommer att träda fram! Längtar efter filmkvällar med tända ljus, insvept i filtar! Längtar efter att få värma mig i en tjock kofta och vingla fram på stan i riktning mot cafét! Sommaren är till största dels över, nu återstår att se vad hösten har att erbjuda!

Bilden ovan är från en fotografering som jag och Rebecka hade tidigt i somras. Tycker att färgerna och känslan passar till texten du nyss läste.

Kram!


The light is fading and the sun has gone down

Har ingen som helst inspiration till att skriva just nu men ville slänga in ett inlägg för att inte förlora mina dagliga läsare! Ska försöka börja fota igen och har redan en porträttfotografering inbokad denna veckan. Så ni får förhoppningsvis se lite nya bilder i slutet av veckan. Ska sätta mig ner och öva på min gitarrläxa nu i tio minuter innan idol börjar!!

Ha det bra!

You tried to fill some emptiness


Hej!
Hade ingen sånglektion igår eftersom det hade blivit lite strul med det nya schemat. Fick senare reda på att jag och läraren hade suttit och väntat på varandra i olika rum.. Så kan det gå! Hade i alla fall kör som planerat. Det var väldigt roligt även om det till största del var en "introduktionslektion" där vi blev indelade i olika stämmor. Fick bland annat sjunga en låt som gick såhär: "Gräs sa pojken skulle jag bra gärna vilja ha, en flicka som hade pengar som" Lite knepig men trixet är att visan är skriven baklänges. Efter skolan blev det en efterlängtad fika med Molly och Anna. Den har varit bokad ett antal gånger men inte blivit av förrän nu. Mysigt! Sen lite shopping med Molly efter att Anna åkt till jobbet.

Kram på er!

RSS 2.0