Till er alla från oss alla, en riktigt God Jul!

 
God jul från ett fint och snöigt Dalsland!

Mitt år - En blandning av sött och salt

Tänkte göra en liten sammanfattning av året som gått. Har såklart inte kunnat ta med allt som jag varit med om men har förhoppningsvis fått med det roligaste. Jag har inte varit så flitig med kameran har jag märkt när jag letat bilder så kan tyvärr inte göra min lilla resumé i månadsindelningar men har så gott som det går satt händelserna i rätt följd. Har även försökt välja ut bilder som ni tidigare inte har sett.
Eftersom min dator kraschade så har jag tyvärr förlorat en del bilder också som jag inte hann säkerhetskopiera.
 
När jag kollade igenom mina fotomappar insåg jag att jag rest en hel del detta året, både inom Sverige och till andra världsdelar, och i början av året var jag och min familj i Thailand! I två veckor hade vi det härligt i solen. Vi tog oss från Bangkok till Koh samui, besökte tempel, beskådade Big Buddha på hans tron, hyrde mopeder som tog oss runt på ön, åkte turistbåt på floden mellan antika och förfallna hus och åt så mycket Pad Thai att det sprutade ur öronen. Med brunbrända ben och röda näsor kunde vi efter två veckor åka hem med ett leende på läpparna då Thailand hade uppnått alla våra förväntningar.
 
Någon månad senare bar det av till Berlin med klassen. Vi åkte på studieresa och var borta i vad jag kan minnas tre dagar. Vi besökte en välkänd inspelningsstudio vid namn Hansa Studios där bland annat David Bowie satt sin fot. Vi spelade på gator och torg då vi fick i uppgift att agera gatumusikanter för en dag och vi besökte Berlinmuren och andra historiska platser i en guidad tur runt staden. Tyskland var fruktansvärt intressant och lärorikt och allt var bra på alla sätt och vis. Sen kan man ju diskutera hur roligt det var att åka nattåg!
 
Jaha, vad hände sen då? Ja, då har vi kommit fram till ungefär mitten av maj då lilla jag fyllde hela 18 år!

 
..Och sedan kom sommaren. Vilken sommar (?) kan man ju tycka då det inte var så varmt som man hade hoppats på men det var i alla fall väldigt skönt att vara ledig. Jag hade tyvärr otur och fick inget sommarjobb så fick sysselsätta mig med annat som till exempel att passa min farbrors hund, måla små barn i ansiktet på ett event i Dalskog, leka med mina småkusiner, besöka familjens vänner och läsa böcker. Kul va?
 
Sen kom dagen vi alla hade väntat på! Eller åtminstone jag och mina två närmaste vänner, Linnéa och Rebecka. Dagen då vi satte oss på x2000 mot Stockholm. Vi var bara borta i två hela dagar och ville utnyttja tiden så mycket som vi möjligast kunde. Vi bokade därför det tidigaste tåget vi kunde vilket resulterade till en tidig uppstigning vid 03:00- tiden på natten. Snacka om att man var trött! Vi hade i alla fall väldigt roligt när vi väl var framme och hann med otroligt mycket på så kort tid. Vi besökte bland annat Fotografiska, slottet, gick på Skansen och myste i Gamla stan.
 
I slutet av sommaren var jag även i Spanien en kort sväng tillsammans med min kära mormor. Vi var närmare bestämt i Alicante där min morbror och kusiner bor. Vi njöt av livet kan man väl säga då vi latade oss på playan, gick runt på stan, såg folkdansare och åt världens godaste chokladmousse!
 
Sedan kom hösten och skolan började igen. Satte mig i skolbänken, slog upp matteboken och förstod inte alls vart mitt lov tagit vägen. Fick ett sms av min fina vän Molly där hon frågade om jag ville följa med henne till Stockholm då hon behövde åka dit för ett möte med en agentur. Det slutade med att vi satte oss på ett tåg någon vecka senare och hade en toppendag i huvudstaden.
Sen kom vintern!
 
Det var på ett ungefär mitt år! Har de senaste månaderna inte rört min kamera och har därför inte så mycket att visa er. Hoppas att ni tyckte det var lite underhållande och roligt att få en hint av vad jag sysslat med! Fler bilder finns i arkivet om ni känner att ni vill se och läsa lite mer detaljerade inlägg. 
Hoppas att ditt år varit toppen!
God jul och Gott nytt år!
 
 

Jul, jul, strålande jul

Julbak 2012

En dag hemma

 
Idag ligger jag hemma och är sjuk och krasslig. Hostar, nyser och snorar och det är inte alls trevligt kan jag säga er. Däremot ligger jag nerbäddad i min säng med sisådär sju kuddar och varma filtar, lyssnar på julmusik och dricker te med smak av apelsin, och det är ju trots allt inte så illa.  
 

RSS 2.0