Be patient and understanding

Mer bilder - mindre text är tanken. Jag vet att det finns några få som gillar när jag skriver men inspirationen finns liksom inte där längre. Ni får helt enkelt tyda mina budskap i form av foton ett tag framöver. En bild säger mer än tusen ord, right? 
Bilderna i inlägget nedan kommer från fotograferingen jag gjorde med Rebecka igår kväll. Det slutade med att vi fotade i motljus vilket gav en underbar sommarkänsla. Bilder kommer senare!Sommar, sommar, sommar


.. och så var jag tillbaka!
Går under jorden

Har ingenting att skriva just nu så försvinner ett tag.

Bring me back to the good life

Än en gång fick min kära syster Frida stå ut med att stå modell. Jag hoppas och tror att hon tyckte att det var lika roligt som jag att klättra runt på en av farfars traktorer! Jag testade att redigera bilderna i ett nytt program vilket blev ganska bra bortsett från att resultatet inte blev lika lyckat när jag skulle publicera det. Så kan det gå.

Slarvig

Av någon anledning har jag blivit väldigt dålig på det här, men snart är jag ledig (!!) och då ska ni allt få se! (Varför känns det som om det kommer att komma en ursäkt i följande inlägg?) Jaja. Tänkte göra ett bildcollage av de senaste dagarna med student, festligheter och allmänt roliga händelser men hann inte med det idag. Kanske kommer. Vem vet.


Hade inte klagat om jag fick åka tillbaka.RSS 2.0