Makes no sense

Ska från och med nu bli filosofisk och djup. Sofistikerad och kulturell. Mångsidig och eftertänksam. Eller så fortsätter jag på samma väg som jag vanligtvis vandrar. Lät inte det där väldigt klyschigt? Om jag får säga det själv så gjorde det det. Kan man förresten skriva två "det" efter varandra? Många obesvarade frågor far nu runt, runt i mitt tunga huvud, frågor utan mening dessutom. Kanske borde jag bädda upp sängen och gå och lägga mig? Där har vi en relevant fråga. Godnatt.

Svammelinlägg, jag vet, men det får ni lov att stå ut med!


Om ni har lagt märke till den gröna färg jag har som bakgrund var det meningen att den skulle väcka åtminstonde några vårkänslor. Får mig i stället att tänka på tandläkare eller vårdcentral. Kanske borde byta.

Vad ska man göra en fin dag som denna?

Vill göra någonting stort, något storslaget och meningsfullt. Någonting inspirerande och bra men vet inte vad. Vill skriva något fint men finner inga passande ord. Vill ge mig ut och fotografera men saknar motiv... Rastlöshet.

Photoshoot inspiration
Bilder från www.google.se

Fin vän på startsidanMin fina vän Rebecka är nu med på blogg.se's framsida med sitt fantastiska foto!! Jätterolig och stor grej! Det är du värd ♥

Need some inspiration

Behövs bilder här. Nya, fina bilder.

Jobbar på det

Ett spår av längtan

Igår kom mitt nya objektiv och jag är så nöjd! Kommer användas flitigt nu de kommande månaderna då min lillasyster konfirmerar sig och Thailandresan närmar sig med stormsteg. Har dessutom planerat lite fotograferingar nu under våren!

Idag har jag varit ledig som varje onsdag men besökte inte skolan denna gång. Jag sysselsatte mig med att baka kladdkaka och spela piano och hamnade också framför tv:n en stund. Nu på kvällen har jag därför suttit med läxorna vilket kanske är en dålig plandering och struktur av pluggandet men just denna läxan tyckte jag var lite rolig då vi skulle "planka" (sätta noter, rytm och melodi) en låt som läraren spelat in. Text och musik fanns därför inte att hitta på internet och det innebär att det inte fanns något sätt att fuska på. Om jag har gjort rätt återstår att se men det känns bra.


In the arms of the angel, Fly away from here

Under the spotlightTestade att fota med väldigt starka skuggor för en stund sedan. Många av bilderna blev bra enligt min mening och särskilt denna bild får mig att tänka på ett bok- eller filmomslag. Mer bilder kommer upp så småningom!

I want you to want me

Konserten gick bra. Var dock lite krasslig i halsen och fokuserade mer på gitarrspelet än själva sångdelen. Kul var det i alla fall. Väldigt synd att det var sista konserten med denna ensemblen eftersom jag trivs ypperligt bra i den.

Från och med nu har jag sångförbud på riktigt.

Imorgon ska jag skicka efter ett sprillans nytt objektiv. Ska ju som sagt (tror att jag nämnt det) åka till Thailand om cirka en månad och behöver ett tele-zoom objektiv tills dess. Eller behöver och behöver, vill ha rättare sagt. Min syster ska konfirmeras i maj också så det är ännu en orsak till mitt begär. Ska blir så roligt!!

Because the night belongs to lovers

Har haft ont i halsen i cirka fyra veckor nu så jag gick till läkaren i morse för att kolla vad det berodde på. Fick reda på att jag har gått runt med en irriterande infektion i halsen och fick därför medicin som jag ska äta tre gånger dagligen och dessutom fick jag sångförbud i en vecka. Inte så roligt för mig som pluggar musik och har sång som huvudinstrument. Har ju konsert i morgon också. Trotsar därför läkarens ord och besked och sjunger ändå. Känns lite tråkigt om jag inte gör det eftersom ensemblen har övat på låtarna i några månader nu.

Under morgondagen ska vi som sagt ha konsert men 70-talstema.
Det var lite svårt att få ihop en någorlunda tidsenlig klädsel men jag tror att det löste sig rätt bra då jag och tjejen jag sjunger med köpte var sin tröja som vi klippte sönder. Ärmarna på tröjan offrades och fransar tillkom längst ned. Lite ballt blev det tillslut. Eftersom vi inte har någon tid till att åka hem mellan skolan och konserten måste jag gå upp väldigt mycket tidigare än jag brukar för att fixa sminket och locka håret. Får se hur detta blir.

Hej hej hallå

Nu kanske ni undrar om jag har gått och försvunnit någonstans eller rent ut sagt gått och dött men då kan jag informera er om att jag lever. I högsta grad.

Denna veckan är det fullt upp med rep inför onsdagens konsert, konsert och läxor. Har därför inte så mycket tid över till att till exempel skriva här. Om jag möjligtvis får en stund över kollar jag på tv. Älskar tv.

Så nu vet ni. Återkommer inom en snar framtid.

Ciao

Bilder från min iphoneHar inte informerat er om vad som hänt i veckan mer än att jag tränat en del. Därför slängde jag snabbt ihop ett collage bestående av bilder från min telefon. Skärpan på bilderna är på grund av det inte den bästa. Hoppas att ni ser ändå! Jag har bland annat pluggat och stått "modell" för en kompis skolarbete med medeltid-riddartema. I onsdags gick jag och Azra och tittade på en kompis konsert (thank god for GPS, haha, det var lite svårt att hitta dit) och i fredags firade vi alla Mollys födelsedag. Igår var det dunderfest för en klasskompis i en lokal med massor av folk i alla åldrar. Händelserik vecka må jag säga! Idag var det planerat att jag och några tjejer från klassen skulle träffas och plugga inför engelskadebatt men vet inte hur det blir med det.

Hoppas att ni haft en bra helg!

RSS 2.0