Julpyssel

OBS! Anledningen till den dåliga kvalitén på bilderna är att de är tagna samt upplagda från iPhonen.

Hoppas att ni haft en mysig helg, kram!  


It's all about the drama

Förra veckan var det utekväll, denna helgen är jag hemma. Ska tillbringa tid tillsammans med mina kära historiaanalyser och som ni förstår kommer det att bli jättetrevligt. Orsaken till att jag inte skrivit här på ett tag är för att min dator har krashat (varför händer det alltid mig?) och jag använder min systers men det är roligt att se att ni fortfarande håller koll. Som tur var hade jag säkerhetskopierat mina bilder och min musik till den externa hårddisken innan allt försvann men ska försöka att inte ta upp allt för stor plats på denna dator då det inte är min. Annars har jag haft ganska mycket att göra denna veckan när det gäller skolarbete och har inte haft bloggen i åtanke. 
 
I söndags var jag, syster, mamma och mormor kulturella då vi var på Göteborgsoperan och kollade på musikalen Chess. Älskar verkligen att gå på sådana uppsättningar då jag själv går på musiklinje. Den var jättebra och oj vilka fantastiska sångare/sångerskor. Om ni har möjlighet att se den, se den!
 
Kram

Ta mig till kärlek, ta mig till dans

 
Av någon anledning har det stått ganska still här ett tag. Har varit fruktansvärt trött och bloggen är tyvärr det som fick ta smällen, om man nu ska uttrycka sig så. Ska försöka komma igång igen med både fotografering och uppdatering men det är lättare sagt än gjort. Har förövrigt bloggat här i snart två år (!) och om jag någon gång har skrivit någonting vettigt är ju en annan sak. Haha.  
 
Tänkte göra en kort sammanfattning över vad jag har pysslat med de senaste dagarna och veckorna då jag inte skrivit här. Har bland annat haft lunchkonsert med min ensemble och repat väldigt mycket inför detta. Har även "repat in" en låt som jag tillsammans med en vän ska framföra på skolans julkonsert den 3:e december. Det är tänkt att det ska bli någonting stämningsfullt och fint med stämsång, piano (flygel) och viola. (fiol) Har dessutom varit på luciaövning med kommunens luciatrupp. Förutom allt som har med musicerande att göra har jag ägnat min tid åt läxläsning. Speciellt åt ett tungt historiaarbete som vi haft hängande över oss i ett flertal veckor.
 
Och igår, mina vänner, var jag och Rebecka och såg på den sista "Twilight"-filmen!! Den var faktiskt bättre än förväntat. Jag har ju inte läst böckerna, och kommer säkert aldrig ta mig tid till att göra det heller, så det var verkligen spännande då jag inte hade en aning om vad som komma skulle. En helt klart sevärd film! Så spring nu till närmaste biograf och slå er ner i första bästa röda fåtölj men en extra stor popcorn i hand och med ett trevligt sällskap.
 
Kram på er!

Somewhere only we know

 
Hösten är på väg bort och vintern börjar ta vid. Det är betydligt mycket mörkare och dystrare om dagarna och kylan smyger sig på, sakta men säkert. Även om jag tycker att vintern är en oerhört mysig årstid fylld av julsångstrallande och pepparkaksbak har den kommit allt för fort. Jag tycker inte det var längesedan man gick runt barbent och njöt av sitt efterlängtade sommarlov, svalkade sig med en och annan glass och spenderade dagarna i solen, även om det inte var någon dundervärme fanns den ändå där. Nu är den borta igen och vi blickar framåt mot några kalla och förhoppningsvis snöiga månader. 

RSS 2.0