Livets ekvation

Du tittar just nu på min helg i bildform. Dagar fyllda med plus och minus, divition och ekvation, polynomer, linjära funktioner och rationella uttryck. Mer spännande än så kan det knappast bli, eller vad säger ni? Fick igår en läxa på 18 sidor och jag önskar att det bara var en stor överdrift men tyvärr så är det sant i högsta möjliga grad. Men med lite musik i lurarna går det betydligt lättare att traggla dessa tal som man egentligen helst vill slippa. Har rätt mycket att göra nu för tiden kan man lugnt säga men ska förhoppningsvis göra ett litet avbrott i pluggandet imorgon och besöka bokmässan med familjen. Sedan ska jag sakta men säkert bocka av min att-göra-lista vad gäller skolan.     

Across the sea

Bilder från Alicante, Spanien i somras.
Har absolut ingen inspiration för tillfället så om det är någon vänlig själ där ute som har några idéer, vad som helst från himmel till jord, så är det bara att dela med sig!
 
 

Where the Ocean Meets the Sky

 

We're on the road again

 
Tillbaka från den korta roadtripen vi gjorde till Ulricehamn. Jag har dessvärre inte fotat mycket mer än bilderna ovan eftersom det konstant regnat och min kamera inte är så tålig mot vatten, men mysigt har vi haft det.På hemvägen stannade vi till på Lager 157 och shoppade lite, vi stannade även till på McDonalds för att luncha innan vi for tillbaka till Göteborg. 

On the road again

Sitter just nu i en bil tillsammans med Rebecka. Vi är på väg till Ulricehamn för att hälsa på vår vän som flyttade dit för ett tag sedan, ska bli mysigt att träffas igen! Hur ser era planer ut för helgen?

Kram


Ängslig och panikslagen

Lyssnandes på musik låser jag upp dörren, öppnar den och kliver in. Hämtar postnyckeln och stänger inte dörren i hopp om att ingen skall komma in i lägenheten, men har fortfarande detta i baktanke. Vet med mig att jag är ensam hemma eftersom syster och pappa begett sig till onsdagens träningspass och mamma hälsar på en kompis och kommer inte hem förrän senare. När jag väl kommit in igen och stängt dörren om mig och tagit ur hörlurarna ur öronen knackar det hetsigt på andra sidan av badrumsdörren som jag befinner mig bredvid. Hjärtat stannar och jag blir smått panikslagen. Jag funderar på att rycka i handtaget men inser ganska snart att personen där inne låst om sig. Vem kan detta vara? Jag får tillslut fram ett svagt och bräckligt "Hallå?"... Det var min syster som var där inne. Hon hade tydligen inte åkt till träningen än. Förstår ni paniken jag hade? Sjukt.
 
Har annars haft en ganska hektisk dag med allt vad det innebär. Har därför varit ganska nere och lättstött. Men man kan ju inte alltid vara glad och positiv. Blev dock på lite bättre humör när jag träffade Molly över en välbehövlig fikastund. Nu är jag officiellt pank.
 

Hello Autumn

Äntligen en riktig höstdag med höstmys och allt vad det innebär. Invirad i en filt med te och choklad nära till hands, sitta ihopkurad i soffan med de personer man trivs allra bäst med framför en sådan där mysig film som får en att sitta och le eller rent av brista ut i ett ljudligt gapskratt. Att regnet piskar på utsidan spelar ingen som helst roll, tvärtom ökar det bara mysfaktorn. Så har min söndag sett ut. Sedan att jag städade rummet behöver vi ju inte nämna eller lägga någon större tanke på. Hur har din dag varit? Nu när jag är frisk borde jag ta tag i skola och ansvar och allt vad det innebär. Har en del framför mig denna vecka men förhoppningsvis avrundas den på ett fantastiskt sätt i form av en liten roadtrip till en fin och saknad vän. Innan det ska jag i alla fall hinna lära in ett flertal låttexter, få igång någon sorts projektarbetesprocess, träna och uppträda på en fredsgala. Spännande vecka må jag säga!     

When the night comes falling

Halvligger i sängen med en stor kopp varmt te i hand. Kommer antagligen att vara vaken en bra stund till då jag har sovit till största delen av dagen för att kurera mig på bästa möjliga sätt. Fruktansvärt tråkigt att vara hemma må jag säga. Har i alla fall ett lager skvallertidningar och böcker här bredvid mig som håller mig sällskap under natten!
 
Sov så gott.
Kram!   

Ett krassligt hej från mig

Bild på mig tagen av Rebecka Stålbrand
Hemma och sjuk. Fruktansvärt tråkigt att vara själv och jobbigt att veta att man missar så mycket i skolan osv. Skulle nog inte tränat i tisdags då jag visste att jag var lite krasslig men gjorde det såklart ändå. Hade fruktansvärt ont i halsen och var jättesnuvig igår men åkte trots det med Rebecka till havet för att testa hennes nya gråfilter till kameran. Kvällen var jättefin till en början, himlens färg var skär och molnen kunde jämföras med synen av sockervadd. Dock blåste det väldigt kallt. Vi började fota och plötsligt tog batteriet slut på min kamera, för klantig som jag är hade jag såklart glömt att ladda det. Följt av detta började Rebecka känna några regndroppar och sedan tog det inte många sekunder innan regnet fullständigt öste ner. Tror till och med att det haglade en stund. Ja, detta resulterade till att jag bestämde mig för att inte lämna sängen imorse.

Life is like a cup of coffee

 
Morgondagen kommer bli fruktansvärt lång. Ska redan kl. 08:20 på ett möte med min handledare inför årets projektarbete och planerar att ladda upp med en latte från närmaste café. Ska sedan på eftermiddagen träna för första gången på en väldigt lång tid och det ser jag fram emot då jag har skaffat gymkort på en utav mina bästa vänners gym! Så det blir till att snöra på sig träningsskorna och köra gärnet helt enkelt. Sedan har vi ju såklart lite läxor liggandes på hög.. 
 
 

Söndag och historiaplugg



 

How do you know if you're lonely or needy?

 

Saved by the bell

 
Igår kväll var jag ute och rände på stan med några kompisar och kvällen blev faktiskt väldigt trevlig. Nya bekantskaper är alltid roligt! Vaknade ganska tidigt i morse för att vara jag och har sedan dess inte åstadkommit mycket. Skulle tagit tag i både det ena och det andra såsom uppsatser men det har inte gått något vidare. Ska snart börja med lördagsmaten som jag ska göra till min familj för en gångs skull och det ska bli supermysigt. Tänkte göra någon form av västerbottenostpaj (långt ord?) och servera det tillsammans med någon smarrig avokadosallad! I mina öron låter det i alla fall väldigt bra!  
 
Vad är dina planer för kvällen?
Kram Hanna
 
 

Bloggtorka

Har under en tid nu försökt ha en intressant,frekvent, daglig uppdatering men nu står det still. Skulle behöva lite hjälp och inspiration av er läsare som så troget följer mig. Vad skulle jag kunna förbättra? Vad vill ni läsa om?
 
Från första början startade jag denna blogg för att publicera min egen musik. Jag lade inte upp så mycket och dagboksbloggandet började upptas. Och hopplahoppla nu är det visst någon form av fotoblogg. Det kan hända mycket på något år eller två. 
 

So many stories of where I've been







På bilden ser du min lillasyster Frida.
Textrad hämtad från låten "The Story" av och med Brandi Carlile.
Rekommenderas!

Att vara ledig

Första lediga onsdagen på den här terminen och det känns underbart! Har dock en aning ont i halsen och känner mig hängig men vad gör det när man får lov att stanna i sängen eller i soffan framför tv:n och inte röra sig ur fläcken. Rörde precis ihop en chokladbollssmet som jag med gott samvete ska trycka i mig framför en film och intala mig själv att jag tränar bort det någon annan gång. Vi alla vet att det aldrig kommer att hända. Nu blickar vi fram över hösten och längtar efter mysiga fikastunder, krypa in under en varm filt samtidigt som regnet slår mot marken på utsidan samt tända oändligt många ljus. Som sagt, jag älskar hösten!

Duggregn och höstsyssla

 
Nu har det varit tyst här ett tag. Beror bland annat på att helgen tillbringades på landet med familjen och för att jag varit otroligt trött på eftermiddagarna. Nu har jag i varje fall lite nytt material att publicera då min syster, som vanligt, ställde upp på att bli fotograferad. Mer än så säger jag inte!
Bilden ovan avslöjar söndagens sysselsättning som var den årliga bärplockningen. Hela familjen inklusive farmor och farfar åkte upp på fjället för att plocka lingon och vi fick allt ihop några liter. (ungefär lika mycket till) Kan ni förstå hur härligt det är att gå runt i naturen och endast fokusera på en sak? Det regnade även lite vilket ökade mysfaktorn. Jag älskar verkligen hösten!   

RSS 2.0