Sticks and stones

 
Bilder från en fotografering jag hade med min syster, Frida idag. Så himla vacker och fotogenisk att man blir lite smått irriterad.

Let me walk on the streets of Spain

 
Drömmer mig bort till sol och värme, bort från allt det gråa och framförallt bort från allt det kalla. Är så fruktansvärt trött på vinter vid det här laget och hade inte klagat om våren bestämde sig för att dyka upp snarast.   

Nej det är ingen vanlig dag

..för det är bloggens födelsedag. Hurra, hurra, hurra! Två år av osammanhängande svammel, ursäktande av dålig uppdatering och noggrant kompositerade inlägg. Grattis min trogne vän.

Pannkakor till folket

 
Dagen till ära fick det bli pannkakor till frukost. Fettisdagen och den internationella pannkaksadagen behövde firas ordentligt, dock utan sällskap då syster sov hos kompis. Har sedan jag gick upp i morse i stort sätt inte gjort någonting annat än sett på serier. Kan inte beskriva i ord hur skönt det är att ha en veckas lov. Resten av veckodagarna är dock helt fullspäckade, men bara med roligheter. Ska försöka få klart projektarbetet (det enda som kanske inte är så roligt), träffa kompisar, gå på bio, fira "Alla hjärtans dag" hemma hos en kompis och mysa tillsammans med hennes familj och sedan på lördag blir det restaurangbesök och utgång tillsammans med fina vänner för att fira Mollys 19-årsdag! Låter inte så dumt va?
 
I lördags hjälpte jag till hemma hos Rebecka då hennes pappa hade 50-årsfest. Vi serverade champagne, tog emot jackor, fixade med mat och efterrätt samt diskade porslin. Väldigt trevligt faktiskt.
 
   
 

Från kylan in i värmen

 
Igår kände jag mig mycket bättre om man jämför med hur jag känt mig de andra dagarna. Jag hade inte längre dunkande huvudvärk och kunde därför koncentrera mig på att plugga inför provet som ska vara idag. Men det blev ingen skola för mig. Har nämligen legat vaken till största delen natten och hostat något så fruktansvärt. På grund av hostningen har jag också fått väldigt ont i magen och kroppen är väldigt svag. Det är jobbigt när man har bestämt sig för någonting men kroppen säger något helt annat. Jag är så trött på att vara hemma nu! Har inte lämnat lägenheten sedan i onsdags. 
 
Detta får bestämt vara det sista "sjuk-inlägget" på ett bra tag, så nu över till något annat. Jag är nämligen med och tävlar om att bli "Söndagens blogg" hos Ragdollie!
Var med du också!
 

Long before rock n roll

 
Mitt i all sjukdom blickar jag tillbaka till sommaren då jag hade denna fotografering med min lillasyster, Frida. Längtar tills man kan göra sådant här igen utan att behöva frysa fingrarna av sig ute i kylan. Har några tankar om olika fototeman och väntar otåligt på att det ska bli varmare så att man kan inspireras och börja med nya projekt. Så länge får jag fokusera på skolan och börja plugga till "kultur och idéhistoria"-provet vi har på måndag. Hade så många planer denna helgen men vad ska man göra när man helt utan förvarning blir sjuk? Får väl kika på Melodifestivalen ikväll, det är ju trots allt en tradition. 
 
Ha en fin lördag!

Hemma och sjuk

 
Rubriken säger allt. Idag är jag hemma och sjuk, vilket också var gårdagens melodi. Min familj har legat hemma i influensa i veckan och nu är det tydligen min tur. Har som tur är bara åkt på en jobbig förkylning men lika tråkigt är väl det. Tog tillfället i akt och använde min jättefina mugg som jag fick av Molly i julklapp, visst är den fin? Tanken är att jag även ska försöka ta mig bort till affären och köpa lite frukt. Hade varit gott en dag som denna.
 
Hoppas att ni är pigga och krya,
kram

RSS 2.0