2013-06-27

 
Äntligen kom dagen då jag lämnade lägenheten. Har nämligen inte hittat på så mycket de senaste dagarna, vilket blir väldigt tråkigt i längden, så idag åkte jag in till stan för att träffa Rebecka! Vi gick på en liten "fotoutflykt" för att hitta passande ställen till en fotografering hon ska göra i helgen. Mysigt! 
 
 

Skogspromenix och spjutkastning

Vackra, vackra lillasyster!
 

Sommar, betong och jordgubbssaft

 
Njuter av den svenska sommaren då den är som bäst. Med 40°C värme på balkongen kan man lätt tro att man ligger och steker i ett soligt Bangkok, men att vara hemma i Sverige är trots allt inte så illa. Men en god läsning, musik, nya solbrillor och ett glas jordgubbssaft i hand går livet som en dans. Något vidare glamoröst vet jag dessvärre inte om det är men som i förra inlägget lever jag nu efter mottot "Carpe Diem", och att fånga lite sol är väl ändå inte så farligt. Skämt åsido, imorgon är det midsommar! Hoppas att ni, liksom jag, har några härliga planer framför er, för än så länge ser i alla fall min midsommar ut att bli kanon!    

För jag har tagit studenten!

 

Nu var det äntligen min tur att säga hejdå till tid av plugg, redovisningar och betygshets. Den 11 juni tog jag nämligen studenten! Nu är det min tur att flyga fritt, bestämma över min egen framtid och ge mig ut på livets hittills okända vägar, fånga dagen eller Carpe Diem som många väljer att uttrycka sig. Kanske är det bara jag som tycker att slutet på 13 års skoltid är väldigt sorgligt, och framförallt väldigt läskigt, eller vad säger ni? Jag har aldrig varit den som räknat ner och längtat efter studentdagen men när man väl var kommen var det fantastiskt roligt på alla sätt och vis. Så många känslor på en och samma gång, vilket resulterade i att jag som vanligt började gråta mitt i allt firande. Men till mitt försvar kan jag säga att lättnaden över att ha klarat av den senaste månadens jobbiga sluttentor var obeskrivlig. Nu gäller det bara att komma på vad jag ska hitta på nu när jag "äntligen" står på egna ben!    

 


RSS 2.0