Bridge Burners

 
Coola Rebecka står än en gång framför kameran, istället för bakom. Här framför en graffitivägg vid Röda Sten i Göteborg. 

Pocketful of sunshine

 

En eftermiddag i skärgården

Göteborgs skärgård då den är som bäst, en varm sensommarkväll i augusti.

Då var det dags igen..

 
En kväll efter jobbet tyckte Frida att det skulle fotas en ny profilbild till fejjan. Jahopp sa jag och vi traskade iväg på en liten fotopromenad. (Lägg betoning på kort för vi gick nämligen bara några meter från huset, till närmaste grusväg.) Som vanligt när kameran åker fram blir resultatet inte alltid som man tänkt sig. Det vill säga att hälften av bilderna har en tendens att bli en aning "fjantiga", speciellt om man mitt under plåtningen börjar fuldansa och skrattsjunga "Gangnam Style". Men kul var det och några bilder blev faktiskt helt okej, de kommer snart upp här!   

En dag på Grönan

 
För några veckor sedan var jag, tillsammans med min familj, i Stockholm för att fira att mormor fyller 70 år i år. Det var en mysig vistelse trots att det regnade nästintill oavbrutet, men vi var glada ändå. Ovan är några bilder från Gröna Lund där det bjöds på ett flertal åkattraktioner, obligatoriska tivoliklubbor och reggaekonsert med Ky-Mani Marley.

RSS 2.0