Insta Lately

    
 
Hej,
Inspirationen svek mig inte denna gång, däremot gjorde virusskyddet det. Men nu, mina vänner, är vi igång igen! Eller ja, jag ska åtminstone försöka, och mer än så kan man ju faktiskt inte begära. Hur är det med er då? Med mig är det iallafall bra. Det har varit påsk vilket innebar godis till frukost, middag, lunch. Det har varit fint väder vilket resulterade i ett gäng fikatillfällen i solen med bland annat en god vän och en burk frozen yoghurt. En grillkväll med härliga tjejer har vi också lyckats klämma in däremellan. Några bilder från Alexandras födelsedagsfirande fick också ta plats här ovan i min lilla instagram-throwback, mest för att det påminner mig om min egen födelsedag som närmar sig med stormsteg, 19 maj, då smäller det! Då fyller jag vuxen och lämnar tonårslivet bakom mig. Men som tur är är jag fortfarande relativt ung och är tillåten att leva rövare ett tag till! 
 
Kram på er! 
 
 
   

Blommor i håret & galning bakom ratten

 
Här får ni en liten "sneak peek" på gårdagens galenskaper. Porträttfotografering stod på schemat och min syster stod ännu en gång framför kameran. Borde verkligen göra mer sådant här, det är ju så himla kul! Älskar att vara kreativ! 
 
Trevlig lördag på er! 

Throwback - Sunday night market

 
Ännu en liten Thailandsåterblick. Denna gång från en sen kväll i den händelserika staden Chiang Mai. Vi vandrade nämligen gata upp och gata ner på den omtalade nattmarknaden "Sunday night market" och om någon sagt att den är stor kan jag härmed intyga och lova dig att denna marknad inte bara var stor, den var enorm. Har aldrig i mitt liv sett så många prylar förut, nödvändiga som onödiga, och vi hittade oss allt en del guldkorn. I mina hundratio påsar låg bland annat tre linnen, ett handgjort mobilskal som min syster jublade över och ett flertal andra små presenter till nära och kära. Kul tidsfördriv! 
 
Även fast solen äntligen börjar värma våra frusna vinterhjärtan längtar jag ändå tillbaka till dagar med tropisk värme, sol och bad. Är så sugen på att resa igen och hoppas på ett nytt äventyr till hösten. Får se var jag hamnar och med vem! 
 
Kram på er

Artistic Spring

Benpass som kunde mörda, salladslunch och sedan en kaffe på det. Allt detta tillsammans med en väldigt fin och lagom knasig människa. Det, mina vänner, var min lediga tisdag i ett nötskal.  

Still alive but I'm barely breathing

Att hålla igång denna blogg visade sig vara lättare sagt än gjort. Har noll inspiration för tillfället men ska försöka ta mig tillbaka sakta men säkert. Har trots allt skrivit här till och från under hela tre år och visst hade det varit tråkigt att sluta nu. Så hädanefter kommer ni förhoppningsvis höra lite mer från mig. Hoppas att ni tycker att det är lite roligt iallafall!

 

Kram på er, mina trogna krigare 


RSS 2.0