Hey Hey Heeey!

Var på mobiljakt idag och tänkte att jag skulle köpa mig en Sonyericsson xperia men kom hem med en Iphone 4! Yey! Inte riktigt vad jag planerade! Hihi

onödigt inlägg men, men ;)

Kram! ♥

Keep on walking

Familjen var ute och promenixade i den fina vårdagssolen idag! Hade såklart med mig kameran men det blev inte så många fina bilder. Här kommer några!

Kram! ♥




When time is running out

Känner pressen! Måste skriva en svenskauppsats tills på tordag och jag har knappt börjat.. kommer verkligen inte på någonting att skriva! :/ Det ska vara en romananalys på 3-4 sidor. Tänkte att jag kanske kunde skriva den på onsdag då vi är lediga men då hade vår so lärare tydligen bestämt att vi ska ha redovisning om demokrati på tordag, så då får ondagen användas till att skriva ihop något fyndigt inför det. Jaja är iaf klar med engelskan nu! :) Idag kändes det så himla onödigt att gå till skolan eftersom jag bara hade en lektion, rytmik där vi till största delen går runt i salen och klappar olika rytmer, fast idag dansade vi hela lektionen så det var hyffsat kul ändå. I morgon har jag sånglektion och då ska vi börja med ett nytt tema.. Bröllop, dop och begravning! Ska bli jätteskoj! Måste öva lite på min sångläxa sedan också.. annars blir det jobbigt! ;)

Kram! ♥

It's a beautiful day!




Halloj! :)
Var ute och gick för en stund sedan med mamma och Frida.. Vilket otroligt fint väder! Det kunde man inte tro efter gårdagen. Man kände sig lite hurtig när man varit ute och gått tills man råkade trycka i sig ett antal bullar och kakor, hehe! :P jaja.. ska försöka skriva lite på min engelska uppsats nu..

Kram! ♥

" Hey now, hey now. Don't dream it's over"

What are words if you really don't mean them?

Halloj!
Kul helg med plugg, plugg, plugg... har två uppsatser att skriva tills nästa vecka så det blir till att sitta med datorn i knäet och skriva de här lediga dagarna. Låter jätteroligt va? :P Aldrig får man vara ledig från skolarbete, nej,nej. Har inte så mycket att skriva för tillfället, det har varit en ganska deppig och seg dag. Trevligt var det iaf att ta en lunch på stan med finaste Molly ♥ Borde dock sluta äta ute.. min plånbok skriker!

Blev tipsad om ett fint youtube klipp i skolan idag som jag tycker att ni ska se om ni inte redan har sett det. Chris Medina från American Idol skrev en låt till sin flickvän efter att hon råkat ut för en hemsk bilolycka och fick en hjärnskada några månader innan deras bröllop. Idag är hon rullstolsbunden. På den exakta dagen som deras bröllop skulle hållas delade han med sig av denna fina låt.. Trots omständigheterna stannade han hos sin festmö, det måste vara äkta kärlek! ♥

Lyssna på texten och gråt en liten skvätt, det gjorde jag!

Kram! ♥


Free fallin'



Halloj!
Sitter fortfarande i pyjamasen framför tv för idag är jag LEEEEDIG! nanana! :) På tisdagar har jag till största del bara musiklektioner och dom är inställda eftersom niorna har intagningsprov till musikprogrammet. så ja, jag är ledig idag. Eftersom onsdagar är lektionsfria är jag ledig i morgon också! Ganska go skolvecka ändå.. :) Idag ska jag nog bara ta det lugnt och kanske ta fram matteboken och räkna några tal.. har matteprov på fredag men det känns ganska lugnt. Ni får ha en bra dag!

Kram! ♥

Jump then Crawl - Hgranath



Här är min egenskrivna låt "Jump then crawl" som jag sa att jag skulle lägga upp! Hoppas ni gillar den ;)

Kram! <3 

Ps. Det förra inlägget kan man ju fundera över vem som verkligen skrev det! ;) Ds.

Heeeey heeey baby!! UH AH I wanna knooooooooooow.... etc!

Hej bloggen!! Nu är jag med tyyyp världens bästa person, helt ärligt talat. Hon heter Molly. Nu vet ni det. Vi ska nu ringa och beställa en mysig, trevlig, fet och fettig pizza om 20 minuter exakt. Okej en minut hit och dit. 19:30 ska vi gå och hämta den och cirka 19:40 ska vi äta den. Sedan ska vi se på mellisfellis. Alltså melodifestivalen. Jag (Hanna) hejar på Nicke Borg eller något sånt. I love Nicke, han är så snygg!! Fett snygg. Molly bryr sig inte eftersom hon är så sjukt cool. Asså jag önskar jag var mer som Molly. Wow.....!! DAMN!! ahahahhahahah hoppas ni har en fin lördagskväll ni med, med eller utan fettig pizza, Nicke Borg och .... whatever.

Puss Hanna

Jump then crawl



Helloj!
Skrev precis en ny låt som jag för första gången på länge blev väldigt nöjd med :) "Jump then Crawl" heter den! Ska försöka spela in den i morgon och kanske till och med lägger upp den på youtube, så om ni har tur så kanske ni kan få höra den! :P

Dagens impulsköp: En svart (på bilden ser den grå ut, jag vet)  jacka/kavaj. Det var inte så farligt ändå eftersom det var halva priset på den :) Tänkte att den skulle vara snygg till sommaren men även nu på "vintern" (våren?!)  uppknäppt med ett linne under. Eller?

Kram! ♥








I'm driving one of your cars..

Kom precis hem från en 3 1/2 timmars "övningkörningskurs". Det mesta var riktigt intressant men en del var ganska sövande om man säger så. Men nu är jag färdig utbildad och klar för att köra, så SE UPP FÖR HÄR KOMMER JAG! hihi nä jag ska börja köra på landet så ni behöver inte oroa er :)

Kram! <3

Ta mig till värme, ta mig till sol


Foto: H.Granath en vinterdag som denna tycker jag bilden passar!

Tog på mig converse i morse eftersom det såg ut som det skulle bli fint väder, lyssnade som vanligt inte på alla som sa att det skulle snöa idag.. det gjorde det ju såklart! Kul! :( Man ville bara dö lite när man kollade ut och snön bara vräkte ner men jaja.. vårväder, pfft!! Ge mig sommar, NU!
Det värsta är att snön inte lägger sig utan att det blir så himla slaskigt! Åh..

Ursäkta detta deprimerande inlägg :(

Kram!



Bildbomb

Har inte så mycket att skriva för tillfället så jag slänger upp lite bilder som jag redigerade i helgen :) Som ni kommer märka så gillar jag svart/vita bilder!

Bild 1: Jag! Fotograferad av Rebecka Stålbrand
Bild 2: En spontanbild på Rebecka
Bild 3: Min lillasyster Frida
Bild 4: Mamma

Some say love..



Kände mig lite fotosugen förut så jag tog fram kameran och fotade mitt älskade piano! Hittade också en ros som jag lade på för att få lite färg i bilden. Här är resultatet ;) Inte världens roligaste bilder kanske men jag tyckte att dom var fina och värda att publicera.

Kram!

RSS 2.0