Från manus till föreställning

För en vecka sedan hölls en föreställning på Redbergsteatern i Göteborg av och med min klass - Esmu10. Det bjöds på dans, sång, rap (bild 1), sketch (2,3) och diktläsning som tillsammans bildade ett tema om kärlek och om att leva i nuet. Om att man ska ta vara på det man har innan tiden rinner ut i sanden, att man bör kämpa för det man vill ha och om att finna kraft till att våga förklara det man känner. De olika akterna pendlade från att vara väldigt dystra och ångestförmedlande till att vara glada och livliga med budskapet att allt kommer att ordna sig. Denna variation blev till en väldigt stor effekt och föreställningen blev därav otroligt uppskattad. De flesta låtarna som vi alla tog ton till i form av kör kom från musikalen Rent, men eftersom vi inte satte upp hela valde vi att fyndigt kalla vår föreställning för: "Inte musikalen Rent"
 
Under genrepet hade jag med mig min kamera men kunde dessvärre inte ta så många bilder då den inte riktigt ville samarbeta med ljussättningen på teatern. Men nu vet ni lite om vad jag har pysslat med de senaste veckorna!
 
     

Förlåt, förlåt ännu en gång

 
Jag har börjat bli så himla dålig på det här, helt sjukt. Vet att jag har sagt flera gånger att jag ska börja uppdatera oftare men det händer aldrig. Kommer alltid massa andra grejer i vägen hela tiden och just nu är en sådan vecka då jag har fruktansvärt mycket att göra i skolan. Denna månaden är dessutom en sådan då jag helt glömmer att jag har en fullt fungerande kamera nära till hands, redo att användas.
 
Roligt att se att några fortfarande har tålamod och kikar in här lite till och från.
Kram på er alla!
 
 
 

This is my winter song to you

 

RSS 2.0