Runaway train, never goin' back

Halloj!
Efter två dagar av bus blir det en tågresa till Mellerud där min familj väntar! Ska tillbringa påskhelgen där och njuta av mat och sol de sista dagarna på lovet. Jag hoppas att ni får en underbar helg med mycket påskgodis!

Kram! ♥

Fin dag med fina vännerGårdagen spenderades hemma hos Azra men massa fina människor från klassen! Azra hade köpt kladdkaka med grädde och jordgubbar som vi sedan mumsade i oss på hennes altan, åh vad mysigt det var! Det blåste lite men det gjorde inget med så fint sällskap som man hade. I måndags var jag på stan med Molly och Anna och även då fikades det. Vi satte oss på en "mur"(?) vid vattnet och myste och pratade tills solen gick ner och det var dags att traska hem. Även det var otroligt mysigt! Jag har nog aldrig haft ett så här bra lov tror jag. Idag blir det till att bara ta det lugnt och njuta!

Ha en fin påsk!

kram ♥

If it makes you happy, it can't be that bad!

Halloj!
Jag har inte skrivit något på överdrivet lång tid, förlåt för det! Idag var jag ledig samtidigt som en kompis så vi passade på att träffas och ta en mysig morgonfika! Hur trevligt som helst! Sitter nu och kollar på OC som har blivit en av mina absoluta favoritserier! Vet inte riktigt varför men jag gillart! Snart bär det av till stan för att gå på bio med en kompis. Vi ska se Black Swan vilket jag fruktar lite eftersom jag är sjukt lättskrämd! Men måste ändå se filmen!
Ser fram emot påsklov nu då man kan slappa och umgås med trevligt folk.. bara två skoldagar kvar, YEY!

Ha det gött!

Kram! ♥Bjuder på bilden på mig! x)

I'm sorry but I ain't gonna change my waysHalloj!
Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen, ska försöka bli bättre på detta. Har haft det lite stressigt ett tag nu så har inte hunnit blogga. Det har varit mycket i skolan och mycket på fritiden. Bl.a. ett skolprojekt som min vän Rebecka ska göra om mig.. fast det är ju roligt iaf!
I helgen var jag på landet vilket var jättetråkigt :( Var rastlös till tusen. Jag körde iof bil för första gången.. YEY! Det var sjukt läskigt att köra eftersom grusvägarna på landet är smala och har djupa diken på sidorna, men jag fixade det.. gick dock inte så snabbt och det blev en del "kärring stopp" Haha! Men man lär väl sig så småning om. Övning ger färdighet som man brukar säga. :)
Ser fram emot ännu en vecka med plugg och redovisningar, höhö eller inte!
Ska krypa ner i min varma säng nu så ni får ha det gött!

Kram! ♥
RSS 2.0