Måndagsfika

Min dator krånglar igen. (kanske dags att skaffa en ny?) kan därför inte redigera bilder o.s.v. Har därav blivit väldigt många mobilblogginlägg och bilder. (här kommer ännu ett) Lite tråkigt kan jag tycka!

Förutom att sura över datorn har jag idag sysselsatt mig med att baka silviakakor. (bilden)

Kram på er / Hanna


Are you scared, yes I am


Halloween

Nu inleder vi höstlovet med en halloweenfest hemma hos en tjej i den andra esmu2:an! Har därför sysslat med att klippa sönder lite kläder och köpt en flaska teaterblod. Vad jag ska göra med det får vi se. Temat är i alla fall LÄSKIGT! haha!

Nu är det som sagt lov och jag har en fikadejt men en gammal vän och en filmdag inbokad. Även en dagstripp till Ullared är planerad. Ska bli trevligt. Ska även fota lite!

Hoppas ni får ett trevligt lov
Kram!


Sometimes we're holding angels and we never even know

Idag är jag ledig! Ska som vanligt göra lite läxor och sedan åka till lucian. Har absolut ingenting att skriva just nu mer än att det ska bli väldigt skönt med lov. Bara två dagar kvar! Nedan är bilden som var med i kommunens tidning förra veckan.

Hoppas ni har det bra
Kram Hanna  


Jump then crawl

Hej igen! Fick nyss en kommentar om att jag hade en ny låt på gång. Svaret är ja. Jag har några ofärdiga låtar på lager som jag hade tänkt ta tag i nu på lovet som kommer. Har absolut ingen tid till låtskrivandet nu eftersom det är jättemycket i skolan för tillfället men det kommer!

Så länge tänkte jag länka en låt som jag skrev någon gång i början av detta året. Hoppas att ni gillar den. Nu i efterhand tycker jag att inspelningen är jättedålig men den får duga.

Kram!


When love takes over

Tar en paus från pluggandet och bloggar lite! Måste säga att det är jätteroligt att ni kommenterar mina inlägg så fortsätt med det! Blir så glad, så glad. Annars då, hur är det med er?

Ska snart gå ut på en liten promenad i det fina höstvädret (tar eventuellt med mig kameran) sedan plugga lite till och senare se på Gossip Girl. Låter bra!

ha det fint!
Kram


A walk to remember


In a world too young to see

Saknar mitt mörka hår.. Snyft! Till jul blir jag brunett, det är ett som är säkert!


A rainy fridag night


Bild från tisdagen på Alexandra och mig.

Hej på er, det var ett tag sedan!
Denna veckan har det varit fullt upp som vanligt. I tisdagskväll hölls en inskolningsfest som vi gick på, först var det middag och festligheter hemma hos Azra där jag även sov efter festen. Onsdagsmorgonen började med en pannkaksfrukost och körsång då vi hade uppvisning med skolkören. Dagen avslutades med luciaträning och spanskaplugg. I torsdags (igår) ägnade jag all min tid åt läxläsning. Eller ja, efter skolan hjälpte jag Olivia att leta födelsedagspresent till sin pojkväll som fyller år idag.

Idag blev det som vanligt en fredagsfika med fina tjejer!




Hej så länge! ♥

Set fire to the rain


Fast jag inte sett dig på så länge tänker jag på dig ibland

Väntar på att rostbröden ska tryckas upp ur brödrosten och att mitt te ska bli färdigt. Ska sedan sätta mig framför tv:n och snegla på ett inspelat Gossip Girl avsnitt som jag missat. Måste göra färdigt min spanskaläxa men sen ska jag ta dagen som den kommer. Kanske eventuellt öppnar matteboken och gör några tal. Filmen var bra igår, lite småmysig sådär. Jim Sturgess var ju inte helt fel att kolla på heller om man säger så. Vet inte vad ni tycker men jag tycker i alla fall att han är grymt charmig! Slänger in en lånad bild från google.

Ciao




One day

Lite pinsamt men jag måste erkänna att jag fikade igår också haha! fast denna gången med Molly och Azra. Denna veckan har jag alltså fikat fem gånger hittills, sjukt! Men idag blir det ingen fika inte för idag blir det bio för familjen Granaths tjejer. Vi ska gå och se "One day" med Anne Hathaway i huvudrollen och det ska bli mysigt. Skönt med helg är det i alla fall även om den kommer bestå av mycket plugg. Fick ett par nya converse igår förresten, svarta woohoo!

Måste skaffa ett nytt gymkort..

kram!

I den finaste delen av Göteborg

Fikadejt idag igen, denna gången med min kära vän Linnéa! Tog oss till ett mysigt café i Haga och tryckte i oss lite godsaker. Härligt!

Kram

(Linnéa, om du läser det här så varnade jag dig faktiskt för att bilderna kunde komma upp på internet haha!)


Caféplugg

Sitter och väntar på bussen som tar mig till luciaträningen.. Hittade dessa fina bilder i min mobil, visst är vi fina haha! Tiden gick så himla fort när man satt där på cafét och pluggade och åt men trevligt var det. Har även hunnit skriva färdigt och skickat uppsatsen, sorterat låtar i bokstavsordning och plockat undan på mitt rum idag, bra där Hanna!

Nu kommer snart bussen
Kram


Let the sun wrap its arms around me

Idag står mycket på schemat. Ska alldeles strax skriva färdigt en uppsats vi ska skriva i engelskan men ska först dricka färdigt mitt goda apelsinte med allt för mycket socker i. Ska vid 11:00 tiden ta mig in till stan en sväng för att träffa tjejerna och skriva ett idrottsarbete. (grupparbete) Senare ikväll är det lucia som vanligt och innan dess måste jag göra ytterligare lite läxor. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt men det löser sig nog, får vi hoppas i alla fall.

Kram ♥

Fika med Rebecka

Hej!
Igår (snart förrgår) skrev jag ett långt inlägg om luciafotograferingen men det ville tydligen inte publiceras. ajaj.. den gick iaf inte så bra då det enskilda fotot blev lite knepigt. Gruppbilden med tomteluvor på blev betydligt bättre!

Idag träffade jag min fina vän Rebecka på stan och tillsammans tog vi en liten fika och en shoppingrunda. Hittade bl.a. en klänning på rean som jag kollat på och provat förut men varit för snål för att köpa.. 50 spänn, underbart!

hoppas ni har det fint!
Kram


Sad but true you're telling me what to do


Åh vad allt gick fel! Märkte till min förskräckelse att frisören hade råkat göra fläckar i mitt hår av misstag, (färgade ljusa slingor) gick därför tillbaka och bad henne rätta till det men det blev inte det minsta bättre! Ser nu ut som en leopard i luggen.. Blev inte heller någon fika med Rebecka på grund av tidsbrist. Spelade i stället in covers på några låtar jag gillar men gick inte att lägga upp dem på internet av någon anledning. Tung dag alltså.. Hoppas morgondagen har något bättre att komma med!

Kram ♥

I will follow you into the dark



Hej alla goa och glada där ute!
Äntligen färdig med en svenskauppsats, vilken lättnad! Igår var det klassfoto.. brukar vanligtvis bli ganska bra på bild men jag förstår inte varför jag aldrig kan lyckas på detta foto. Man står där uppradad framför en halvt flummig kameragubbe som slänger ur sig något fånigt ord för att få alla att skratta (bikini var det roligaste han kunde komma på tydligen) .. eller åtminstone få ett stelt och onaturligt leende på läpparna samtidigt som man gör sitt bästa för att se sådär fin ut, vilket jag knappast har lyckats med hittills. På måndag ska jag som sagt fotograferas igen fast med lucian, lite viktigare än skolfotot då det ska publiceras i tidningen! Behöver därför inhandla ett vitt linne/topp i morgon.

Vid 11:00 i morgon ska jag klippa mig och fylla i mina slingor. Sedan ska jag åka till stan och fika med fina Rebecka! 

Ha en fin helg
Kram ♥


Helgen i bilder






Grattis Farmor 65







On our way home

Bloggar från mobilen, Woho! Sitter i bilen på väg hem från landet efter en helg med fotande och 65-års firande! Lägger kanske upp lite bilder i morgon om jag hinner.

Hade helt missat att vi har schemafri dag på tisdag denna veckan i stället för på onsdag. Hade beställt klipptid på onsdag så att jag skulle hinna slinga om håret innan skolfotot som äger rum på torsdag men så blir det tydligen inte! får försöka hitta en annan tid som passar innan nästa vecka då jag ska fotas med lucian. Bilden ska vara med i kommunens tidning så det hade varit roligt att vara lite fin i håret! haha

Ha det bra!
Kram Hanna


RSS 2.0