Om jag säger att jag älskar dig, vad säger du då?

 
Under morgondagen åker jag upp till min familj i Dalsland och ska vara där i cirka tre veckor framöver. Ska bli skönt att bara vara, leva i nuet och ta det lugnt ett tag. Ska få till några fotograferingar, tvinga mina småkusiner att stå framför kameran och dokumentera denna sommaren - har nämligen kommit fram till att jag har otroligt lite vardagsbilder i mina album. Ska ändra på detta omedelbart, lovar! Innan jag åker ska jag bruncha med mina fina vänner, ska blir trevligt!
Hasta luego kära läsare!
     

If it's all I ever do

Min sommar har knappt börjat - Sommarlovet har visserligen dragit igång för längesen men den här ledigheten har mycket mer att erbjuda. Bland annat häng med helt underbara vänner, Linköpingsvistelse, bokade resor och festligheter står på schemat och jag längtar, ni kan inte förstå hur mycket jag längtar!

Ta mig till havet och gör mig till kung


Jag ser dig

Just nu händer det en del. Kanske inte för mig men för många andra i min närhet. Jag vill finnas där, visa min uppskattning och vara ett stöd då motvinden tar fart och jag hoppas att jag är till så stor hjälp som jag möjligast kan. Jag finns här. Jag vill vara en sådan vän som man kan ringa mitt i natten vid behov utan minsta tanke på hur jag skulle reagera, jag är gärna en sådan vän! Så ring! Jag finns här. Det är allt ni behöver veta.


The sun is painting our days


Rebecka Stålbrand

RSS 2.0