Vad finner man inte på en marknad?

 

Rosor är röda, violer är blå

 
Direkt när jag kom innanför dörren skriker min syster: Hanna, jag är jättesugen på pannkakor. Jahopp tänkte jag. Har absolut inget flyt när det gäller just denna maträtt, vänder dem alltid för tidigt så allt blir till en enda stor röra. Slängde därför ihop lite American pancakes! Första gången faktiskt och de blev riktigt lyckade! Vet inte riktigt vad jag vill säga med detta inlägg. Kunde ju åtminstone haft lite bilder på dem.. lätt att vara efterklok. 
 

Playing with fire

På min kusins 8-årsdag lekte vi med tomtebloss som blev över från kalaset, det vill säga de som inte satt på tårtan. De tyckte att det var lika roligt som jag tyckte att det var och det blev en del bilder på de roliga mönstren i den becksvarta natten. Tänk vad lite ljus kan göra!

It's a new beginning

Ingen inspiration alls idag. Har inte gjort så mycket denna härliga söndag som visade sig bli mycket soligare än lovat. Har endast åkt till affären för att handla samt hängt framför dator och tv (som brukar vara den vanligaste söndagsritualen) men har förutom dessa tidskrävande moment också hunnit med att färga håret i snäppet mörkare ton. Inte så jätteintressant med andra ord, eller vad säger ni?. 
 
Första skoldagen på sista året börjar imorgon. Mixade känslor över detta men det ska nog gå fint. Ett år med projektarbeten, jobb, svett och tårar ligger framför oss men också ett år med bal, hundradagarsfester och student. Detta kommer att bli bra!
 

Santa Pola och födelsedagsfest

 
Efter en lång kväll i Santa Pola möttes vi slutligen av kvarterets alla små tjejer som ockuperade trappuppgången utanför min morbrors hus. De hade satt upp ett bord som användes till pärlning av både armband och halsband och de blev otroligt glada när jag tog upp kameran för att föreviga detta ögonblick. Deras bröder var också där men ville absolut inte vara med på bild. 
 
Ska snart göra mig i ordning för idag ska vi till min faster på 40-årsfest! Hoppas att ni får en fin lördag! :)
 

You'll be alright now sugar

 
Haha! Min syster och hennes kompis gjorde en kaktus av gelehallon till en kompis i födelsedagspresent idag. Hade också velat ha en godisblomma! 
 
Glöm inte att följa mig på instagram : hgranath
Puss

Let's dance in style, lets dance for a while

 
När vi var inne i Alicantes innerstad en kväll stannade vi till för att kolla på en festival där de dansades folkdans. De hoppade, stampade och klappade, hela tiden med ett stort och lyckligt leende på läpparna. Det märktes hur roligt de sannerligen hade det och man blev själv lika glad där man stod bredvid och kollade.
 
Vi bestämde oss för att ta någonting att dricka samtidigt som dansarna skulle börja. Vi slog oss ned på närmaste café och upptäckte till förvåning samt förtjusning att det var ett chokladfik. Beställde därför in ett stort glas med chokladmousse - den godaste jag någon gång smakat! Det tog inte många sekunder innan den var uppäten kan jag säga.

The hounted and the hidden

På bilderna ser ni mina kusiner Matilda och Victor som tyckte att detta skräckinspirerade tema var otroligt roligt att anordna.
 
Har idag träffat min fina vän Molly på stan. Vi brunchade, pratade och shoppade, en hel del! Jag använde födelsedagspengar till att köpa en sådan där dyr parfym som man annars vägrar köpa för att lindra plånboken från den värsta smärtan. Just nu ekar den tom, men vad gör det om hundra år?

Melankoliskt och vackert

Har precis redigerat färdigt en svart/vit bildserie som jag knappt kan bärga mig att visa er! Har aldrig förut fotograferat något så melankoliskt och vemodigt men samtidigt så vackert och spännande. Kommer antagligen publiceras någon gång under morgondagen om inget annat kommer i vägen. Kanske tar med mig kameran till brunchen jag och min saknade vän ska unna oss med under förmiddagen, vem vet.    

Alicante - Staden vi alla älskar

 

Who died and made you king of anything?

Bild från Skansen, Stockholm
 

Tävling med tema KÄRLEK

Bild från Spanien på far och dotter.
 
Denna bild representerar kärlek för mig. Jag ställer därför upp i en tävling hos Rebecka (tävlingen) med just detta tema. Om jag nu lyckas vinna skulle jag vilja ha den här fjärrutlösaren från kaffebrus.com 

Home sweet home

 
Hemma i Sverige igen! Ska ta tag i redigering av bilder i morgon då jag har både ork och tid. Vi hörs!

Hasta luego España!

Sista dagen i Spanien idag. Har tagit massor av fina bilder inne i Alicante som kommer att ta ett tag att redigera när jag kommer hem, men det är väl lite roligt! Idag fyller min minsta kusin 8 år så det blir kalas här i värmen. Blir antagligen lite bilder tagna där också!
 
Tycker att det är jätteroligt att ni kommenterar och dessutom tipsar om fototävlingar! Fortsätt med det!
Kram
 

Djuren på Skansen

 

Sommaren är kort, det mesta regnar bort

 
Sommaren har inte varit så varm men å så händelserik. Har bland annat varit på kusten, arbetat som ansiktsmålare på en årlig tillställning i Dalsland, träffat mina spanska kusiner, som kom hem till Sverige för att vara här hela sommaren, och mycket mer.
 
Om ni vill veta mer om min vardag kan ni alltid följa mig på instagram. Jag heter hgranath där också!

Solblekt hår och brunbrända ben

Sitter just nu och gottar mig i den sommarljumma kvällsbrisen på min morbrors balkong i Alicante. Låter inte så fel va? Vi har varit nere vid havet till största delen av dagen och svalkat oss i vågorna, som för en gångs skull faktiskt var just det, svalkande Vad morgondagen har att erbjuda vet vi inte än, det återstår att se. Hoppas att ni också har det toppen och njuter av det sista av ledigheten.

Nu är jag i Spanien!

Som rubriken säger så har jag nu anlänt! Inlägg kommer att komma upp här med jämna mellanrum då jag tidsinställt en del, så fortsätt gärna kika in. Hoppas att ni har det fint!
 
 

In your own time

 

får får får far?

Skansen, Stockholm 3/8
 
Åker till Alicante om ynka två dagar! Tänkte göra lite tidsinställda inlägg, framför allt för att det ska hända saker här men också för att jag vill få sommarbilderna publicerade innan jag börjar med nya bilder från Spanien. Låter det som en bra idé?
 
"Får får får far? Nej min son, får får inte får. Får får lamm."
 

Stockholm


En liten kotte på besök

Hej!
Igår kom vi hem från huvudstaden efter två fantastiska dagar. Vi hann med otroligt mycket under en såpass kort tid vi var där. Första dagen var vi kulturella och gick på fotografiska vilket bjöd på foto- samt konstutställningar. Vi begav oss sedan till skansen och var där resten av dagen. Andra dagen hade vi planerat att gå i gamla stan, vilket vi gjorde, men dagen bjöd på mycket mer än så. Vi sprang in ett event på slottet där vaktstyrkan ledsagades till sina poster, vi sprang även in i Stockholm-Pride och stod och kollade på paraden i cirka två timmar. Helgen var fin på alla sätt och vis kan man säga! Det mindre roliga var bussresan hem som tog 7h.

RSS 2.0