The days of our lives


Ja, en kortfattad förklaring av mitt liv just nu: Uppsatser dag in, dag ut, lite musicerande och väldigt fina vänner.Once when I was littleHar alltid varit himla fotogenisk! Eller vad tycker ni? Tror inte att det finns en enda bild på mig från min uppväxt där jag inte gör någon konstig min. Men så kan det vara. Märkte det nu i julas då min farmor fick en digital fotoram av oss i julklapp. Pappa lade in massa gamla bilder på den innan vi gav bort den och där fanns ett stort antal konstiga bilder på mig.

Inspirationen är inte på topp just nu, därav detta inlägg. Har också en del uppsatser att skriva och kommer därför inte ha mycket tid till att skriva och uppdatera här.

Hoppas att ni har det bra!
Kram Hanna

More precious than the rarest diamond or pearl. You're my sunset


När staden snöat över och gården blivit vit, då vet du att jag drömmer dig hit
After the rain and the dark comes the sunEfter en vecka med stress behövdes en fika med fin vän. Träffade därför denna pingla efter skolan och myste samt shoppade. Trevligt!

We can be heroesFÖLJ MIG!

Twitter: hannacbg
Instagram: hgranath

Kram ♥

Here we go againKollade igenom mina album och hittade denna söta bild på farmor och farfars hund, Elias. Det var meningen att jag skulle fota honom för att sedan ge bilderna till farmor som så hemskt gärna ville ha. Kommer dock inte ihåg om hon fick bilden eller inte, men det tror jag allt.

Kram ♥

Summer breeze summer long I'll sing to you my summer song
Shall I Compare Thee To A Summers Day

Hej på er!
Nu är den värsta dagen i denna vecka snart över. Hade två lektioner varav ett matteprov och en redovisning. Jag har därför inte hunnit uppdatera. Har inte heller några nya bilder att visa er men lägger upp bilder från fotograferingen jag gjorde med Rebecka i somras. Hoppas att det är ok.

Coffee and Cigarettes

Igår gjorde jag en förkortad cover av låten Coffee and Cigarettes. (Michelle Featherstone) Underbart fin låt som ni bara måste lyssna på. Alltså orginalet. Min cover behöver ni inte lyssna på om ni inte vill men jag slänger upp den här ändå!

Kram ♥Take me to the big paradeJag sökte dig och fann mitt hjärta

♥ Bilder från ett härligt sommarminne ♥

I am who i am and you can't change me


Ännu en bild på Rebecka från fredagens fotografering.

Bestämde mig för någon dag sedan att jag ville göra om lite i mitt rum. Ta bort skrivbordet jag nästan aldrig sitter vid och byta ut det mot en mer användbar byrå. Sagt och gjort! Idag var jag och min mor på Ikea och shoppade möbler. Även tidningsställ och andra småsaker hamnade i korgen vilket oftast händer när man väl besöker Ikea, vilket inte är så ofta. Jahopp nu har jag fått det sagt, kanske inte så spännande och intressant för er som för mig? haha.

I morgon börjar skolan igen. Kan inte säga att jag är särskilt taggad. Hur är det med er? Börjar ni också i morgon och isf hur känner ni för det?

Kram♥

I'm Your Hell. I'm Your DreamThe Girl Who Played With FireBilden ovan är en teaser från dagens fotografering med Rebecka. Temat vi gick efter var God och Ond. Jag var den goda, hon var den onda. Om vi lyckades vet jag inte riktigt, det är upp till er att bedöma. Ska ta tag i sortering och redigering om en stund men ville berätta att jag har detta på gång. Bilder kommer även finnas på Rebeckas blogg! (rebeckasfoto.blogg.se)

Kram ♥

Ps. I Love YouTemafotografering

Sitter i en mörk lägenhet och försöker knåpa ihop lite idéer gällande temafotograferingar. Strävar verkligen mot att göra någonting nytt i år och inte bara ta vanliga, hedeliga porträttbilder. Så om ni har några förslag får ni mer än gärna flika in med dem. Ni kanske till och med kan tänka er att vara med och bli fotade? Hör av er i sådana fall! (framförallt riktat till vänner i min närhet)

I veckan ska Jag och Rebecka försöka få till en fotografering men jag vågar inte lova någonting. Håll ögonen öppna!

Hoppas att ni har ett underbart lov! Kram ♥

It's up to you, so spread your wings and fly

2012 ska få bli kamerans år. Ska härmed föreviga varenda litet ögonblick genom kameralinsen. Börja dokumentera mitt liv i bildform. 2012 ska även få bli året då allting händer. Året då vi fyller 18 bast, året då vi tar körkort och året då vi börjar leva på riktigt. Det känns bra, bra att ha några fjuttiga ord att luta sig tillbaka på när man tappar bort sig själv. Ord man har att gå efter. 2012 ska också bli musikens och vännernas år. Det ska bli roligt det här. Nu kör vi!

"Life may knock you down, but it's up to you to get up, dust yourself off, and fight back."Årets bästa bilder

Här kommer årets, enligt mig, bästa bilder. Funderar på att göra detta till en tradition. Lika spännande och roligt för mig som för er. Eller förhoppningsvis för er också. Dessa bilder har under årets gång visats upp här och fått mycket beröm och jag är väldigt stolt över dem alla. Många har jag dessutom fått utskrivna och inramade.


1. En bild från medeltidsfestivalen i Visby, Gotland som vi besökte i somras. Bilden är från själva paraden och utstrålar både glädje och kärlek. Tog fler bilder men denna är i särklass den bästa enligt mig.

2. Den vackra damen på bilden är min kompis Rebecka. Vi hade en fotografering i våras om jag inte minns helt fel. Syftet var att vi skulle fota en headerbild till hennes blogg men så blev inte fallet. Kom på en idé om att göra en beautyshoot i gräset eftersom hennes då röda hår gav väldigt vackra kontraster mot det gröna. Resultatet blev denna fina bild som jag gillar något enormt mycket!

3. En frostig dag i början av året låg löven otroligt fint och vintrigt på marken. Tog fram kameran och vips var bilden tagen. Har inte så mycket mer att säga om bilden, men jag gillar den.

4. Även detta foto är taget på Gotland och föreställer Rebecka gåendes i sanden på en vacker strand. Det var nog den varmaste dagen under vistelsen och vi spenderade den i solen. Senare besökte vi de omtalade raukarna. Jag gillar den lugna känslan i bilden, motljuset och de varma skuggorna.   

Hoppas ni gillar bilderna! Och kommentera mer än gärna och tala om för mig vilken ni anser är den bästa!

Kram ♥

ÅRSRESUMÉ I STORA DRAG

Här kommer en lite årsresumé! Dock finns inte allt med som jag hittat på under året och ni får ha lite översikt med bildernas ordning.

image description
Följde med Linnéa på födelsedagsfest med Schillerskamänniskor.
image description
Glassade med Molly på stan.
image description
Brunchade med Linnéa på stan. Hon började senare och jag var ledig dagen till ära.
image description
Kalasade med jordgubbar och glass på Azras altan med fina vänner.
image description
Grillfest hos Terese i början av sommaren.
image description
Hälsade på mammas kompis på camping. Åkte ut och fiskade/solade och pappa (bilden) fick första fisken.
image description
Följde med Rebecka med familj till Gotland och levde livet. Fotade, spelade kubb, besökte Visby och medeltidsfestivalen samt myste och hade roligt. (Missuppfatta inte. Jag hade självklart roligt hela vistelsen.) Detta var i slutet av sommaren, efter jobb och ledighet.
image description
Var med i kommunens Luciatrupp. Hade jätteroligt och träffade underbara människor som jag nu saknar. Denna tid var dessutom väldigt stressig men absolut ett minne för livet som jag kommer att bära med mig för all framtid.
image description
Shoppade och fikade en del med min bästis. Hihi
image description
Var på halloweenfest hos en trej i parallellklassen.
image description
Träffade dessa goa tjejer dagligen under hela året.
image description
Hade ensemblekonsert i skolan. Var med i två ensembler då jag utöver min egna körade bakom Azras (bilden) tillsammans men Ida, Minéa och Alexandra.
image description
Spelade musik i mängder.
image description
Fikade i mängder.

Hade velat sortera bilderna i månadsordning men ni får nöja er med detta. Bilderna är endast tagna med mobilkamera och är inte enda från början av året.

Hoppas att ni har haft ett underbart 2011 för det har jag! Nu gör vi 2012 ytterligare lite bättre. Är du med mig?

Kram ♥
There's something about christmas time

Natten går tunga fjät, runt gård och stuva"Natten går tunga fjät, runt gård och stuva. Kring jord som sol förlät, skuggorna ruva.
Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus. Sankta Lucia, Sankta Lucia."
"Lucia hon skrider in i vart hus. Sjunger om julens frid."
RSS 2.0