Smile and you'll make my life complete!

Hej på er!
Måste börja med att säga förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag! Har nämligen börjat jobba och är helt utmattad efter en hel arbetsdag. Jag sommarjobbar numera på ett dagis och har det toppenbra! Ungarna är hur gulliga som helst även om de kan vara lite jobbiga vid vissa tillfällen, men barn är ju barn och det hör liksom till! Mår inte så himla bra just nu när allt pollen har slagit ut och allergin har tagit fart.. har fruktansvärt ont i halsen och kan knappt andas genom näsan. Man får inte glömma de rinnande och kliande ögonen som tillkommer vid denna tiden på året. Trodde faktiskt att jag hade vuxit ifrån de allergiska besvären men där hade jag fel! Förra åren var det nästan som bortblåst och då sas det vara det värst "pollenåret" någonsin! Konstigt!
Till helgen är jag uppbokad på en massa skoj! Det blir bl.a. en efterlängtad fotografering med Rebecka om vädret håller i sig. En grillkväll är också lovad och jag hoppas verkligen att den blir av! Mina vänner har ju en tendens till att ställa in saker då man inte hittar någonstans att hålla till! Denna gången var vi iaf ute i hyfsat god tid!

Kram! ♥

( Här kommer en liten bild på en gosig liten prinsessa! Min underbara kattfnatt Leia! )



Find yourself in you

Var ute och sprang igår igen.. och denna gången hade vi med oss två cyklar och en pappa! Gick lite trögare denna gången! Men bra jobbat!

Idag försökte jag få ihop ett par vänner för att ta en fika men det är lättare sagt än gjort! Det blev tyvärr ingen fika så jag tänker baka någonting till mig själv.. sugen på något sött och onyttigt! (kladdkaka?) Mamma erbjöd sig att åka ut och äta med mig så det blir förmodligen en tur in till Kungälv när hon slutat jobba! ♥
Så ser min dag ut!

Kram <3

Före/Efter



Här kommer resultatet! Bilden till höger är väl inte den bästa men man ser ju slingorna iaf! Kan säga att det är betydligt blondare i verkligheten. Blev nöjd med både färg och klipp!

Kram ♥




Spring för livet

Tjenare!
Igår såg jag min syster springa runt som en yr höna klädd i idrottsbyxor och joggingskor. Jag frågade henne vad hon skulle göra och fick då reda på att hon skulle ut och springa! Fick lite av en hjärtattack när hon sa det eftersom hon vanligtvis inte springer. Så jag bestämde mig för att följa med, lite luft kan ju inte skada? Vi fick en idé att cykla upp till en sjö som inte ligger allt för långt borta och springa runt den.. men då kom  vi på att min cykel inte hade luft i hjulen, bara att börja pumpa! Det gick inte så bra så det slutade med att vi fick gå till och från sjön.. lite extra träning!
Nu ska jag snart bege mig till frisören och slinga och klippa håret! Bilder kanske kommer senare, beroende på om det blir bra eller inte.

Kram ♥

Bob Hund

Hej på er!
Igår var jag på Liseberg och lyssnade på bandet Bob Hund. Säger bara GALET! Inte galet som i galet bra men det var helt underbart roligt att se sångaren flyga runt på scenen inlindad i sladdar. Har aldrig sett bandet förut men följde med en kompis som skulle fotografera dem och det var verkligen en upplevelse!
Har äntligen beställt klipptid så nu ska det bli lite förändringar på mitt tråkiga hår. Har tänkt mig lite ljusa slingor så det kommer nog bli bra!

Kram ♥

Keep dancing on my own

Halloj!
I helgen hade vi lite kalas med släkten eftersom både jag, Frida och pappa har fyllt år! Vi grillade, åt tårta och öppnade fina paket. Dagen efter kalaset åkte vi en sväng med pappas nya leksak, mustangen och i fredags slutade jag skolan och det firades med middag på en mysig pastarestaurang med klassen. Efter det gick jag och Molly och tog en snabb fika och pratade eftersom vi inte kommer träffas på en månad. (Hon åkte till New York igår jag jag börjar snart jobba) Så nu är det alltså sommarlov!!

Ha det bra!
Kram ♥




Leave the past in the past

Hej svej!

Det var någon som undrade hur jag var förut och hur jag är nu (förra inlägget) och det ska jag försöka svara på!
I högstadet visste jag inte riktigt vem jag var och provade lite olika stilar för att försöka ta reda på det. Jag färgade håret svart, sminkade mig något otroligt fult och lyssnade på "deppmusik". Det som är lite märkligt är att jag var lite av en fjortis på samma gång vilket man kan lägga märke till på facebook och bilddagboken. Det är nog det fånigaste jag har läst och sett och undrar verkligen hur jag tänkte!

Nu har jag hittat mig själv lite bättre och trivs med det. Det beror nog mycket på att jag nu går på ett gymnasium där jag själv har bestämt vad jag ska läsa. Men jag kan inte säga att jag inte kommer sitta på exakt samma ställe som idag om några år och skämmas över det jag just nu skriver! På något sätt tror jag ändå att högstadiet är till för att prova och upptäcka nya saker och det var just precis det jag gjorde.

Kram ♥

Hummingbird heartbeat

Ligger på balkongen med datorn framför mig och bara njuter av den härliga solen, nu är det sommar! Härligt med några lediga dagar.. inte långt kvar till sommarlovet! Hade besök av Molly igår och vi hade jätteroligt verkligen. Vi gjorde en cover på en Bruno Mars låt och upplevde gamla minnen då vi kollade våra bilddagboks konton. Båda har förändrats något kolossalt kan jag bara säga! På ett positivt sätt då ;) Skäms lite över den person jag förut var..

Ska på en födelsedagsfest sedan med en kompis, kuligt!

Ha det gött!

Kram ♥

RSS 2.0