En liten dos av Berlin


I wish I could lay down beside you


Känslan av att inte räcka till, inte vara medveten eller sakna någonting som man aldrig riktigt haft.. ångest. Man bör ta chansen om man får den eller så backar man och missar ett fint och oförglömligt ögonblick. Det är sånt jag sitter och tänker på just nu och det får mig att ångra. Fast egentligen har jag ingenting att ångra, bara massa drömmar att verkställa.

Gatumusikant i Berlin


OUR TRIP TO BERLIN


I morgon åker jag till Berlin tillsammans med min klass. Det är alltså ingen nöjesresa utan mer en studieresa där bland annat gatumusik står på det fullspäckade schemat. Vi har under några veckor övat in några låtar i grupper om  4-5 personer och det ska bli jätteroligt att uppleva reaktionerna som kommer att uppstå. Jag har tidigare jobbat som sommarmusikant som är på ett ungefär samma sak men då åkte vi runt till ålderdomshem och förskolor i stället för att stå på öppna gatan och spela. Även under luciaperioden blev det mycket framträdanden inför folksamlingar och företagsmiddagar. Det jag vill komma fram till är att detta ska bli väldigt spännande då det kommer att vara i ett annat land där man kanske blir mottagen på ett annorlunda sätt, vad vet jag? Meningen är att vi ska koppla dagsaktiviteterna till vår studieplan och våra kursmål i estetprogrammet och vi kommer därför också besöka en inspelningsstudio, Hansa Studios, där bland annat David Bowie, Iggy Pop, Kent och U2 har spelat in några plattor. Hur coolt är inte det på en skala? Om ni frågar mig - 10/10
Vi hörs på onsdag
Ta hand om er!

I'm falling to piecesOcean is as one with the world


As I Stare out into the Sea,
I can feel the soft oceans breeze
the warmth from the sun
the grass dances with the whistling wind
the ocean is filled with thoughts
and mysteries,
I feel the cool water
the ocean is alive filled with lost souls
washing emotions up onto the shore
My feet sink in the softness of the sand
The ocean is made up of dreams
and achievements,
My mind lies in the heart of the ocean
The rocks are bones
Out in the open the waves settle and
wait for their attack,
I feel as one with the ocean
as the ocean feels like one
with the world.

Konfirmation 20120505Igår konfirmerade sig min lillasyster Frida. Hon var så duktig så!

Detaljer


Pustar ut


På bilden: Syster Frida

Precis färdig med en uppsats jag började med idag. Det är rättare sagt talmanuset till den muntliga delen av de nationella proven i svenska B och det känns härligt att det är klart. På så sätt kan jag öva på talet fram tills på tisdag då det ska redovisas. Woho!

Vitsippor ute i backarna står, Niger och säger att nu är det vår.


Behind the scenes
Var precis ute och fotade med min vän Linnéa. Eller rättare sagt så var det hon som fotade mig, jag stod bara för behind-the-scenes bilderna.

Kommer ni ihåg..den här fotograferingen som jag och Rebecka hade i vintras? Riktigt roligt men ruskigt kallt. Temat vi gick efter var God&Ond där Rebecka som ni ser skulle agera den onda! Då kan ni förhoppningsvis klura ut vad jag skulle vara.
Sitter just nu och kollar igenom gamla fotomappar och hittar emellanåt lite gamla godingar. Funderar på att skicka in några för framkallning men väntar nog tills sommaren är över då jag har lite idéer till fler fotograferingar!

Äntligen färdigNu är jag äntligen färdig med redigeringen av bröllopskläderna! Det har tagit sin lilla tid eftersom jag åkte till Thailand veckan efter jobbet gjordes men nu är det klart. Hoppas att de blev nöjda med resultatet för det blev jag.

RSS 2.0