"Det måste vara en råtta, hjälp!"

 
För några dagar sedan upptäckte vi (Rebecka) en stor svart insekt, troligtvis en kackerlacka, i vår bungalow. Äckligt kanske ni tycker, men vänta ni bara.. det kommer mera. 
 
Natten till igår vaknade jag av att Rebecka ruskade om mig eftersom hon hört någonting som tassade runt på golvet. Den var även bland våra plastpåsar som låg alldeles bredvid våra resväskor så det lilla odjuret hördes ganska väl. "Det måste vara en råtta. Hjälp!" Direkt efter frukosten gick vi till receptionen och bad personalen leta efter det djur som vi själva ännu inte visste vad det var, men ingen hittade någonting. Vi förstod inte hur djuren bara kunde försvinna och det är fortfarande ett mysterium, vi hade ju trots allt hört dem! Lönndörr? (Enda möjliga förklaringen) 
 
Sent igår upptäckte vi att vi även hade fått besök av inte mindre än två ödlor. (!!) Denna gången småsprang vi till receptionen för med dem hade vi ingen lust att sova. Trots att det var stängt dröjde sig en servitör kvar och han var mer en villig att hjälpa oss, vilken tur! Så mitt i natten konkade vi runt på vårt bagage, som vi även packade upp och gjorde en noggrann genomsökning av, och bytte rum - till ett utan djur. Vår nya bungalow är dessutom både nyare och fräschare så win win för Hanna och Rebecka! Nu hoppas vi att de enda djur vi får se hädanefter är hundarna och hönorna som springer runt på resorten, och kanske en och annan elefant! 
 
Kram,
Hanna 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0